Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kéne tennem a barátaimmal?

Mit kéne tennem a barátaimmal?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nagyon rosszul állok a barátaimmal.Szinte már azt mondom,hogy nincsenek is.A múlt héten az egyik nap az egyikükkel próbáltam megbeszélni,hogy mi bajuk van velem,de úgy érzem nem volt őszinte például annál amikor rákérdeztem,hogy engem miért nem hívtak magukkal egy városba elutazni.Azt mondta,hogy nem tudja, valahogy nem és kész.Az évben amikor velük voltam sokszor volt,hogy bunkók voltak és őszintétlenek.Most is lett volna egy találkozónk az egyik barátunkkal , aki csak azon a napon ért volna rá,de hiába hívtam a barátnőmet nem hívott vissza és üzenetet sem hagyott ,hogy mikor találkozzunk!Én próbálok rendes lenni velük és jól érezni magam,de úgy érzem már egy ideje,hogy csak idegesítem őket és jobban örülnének,ha nem volnék ott.Valahogy sosem veszik észre ha szomorú vagyok.Az a legnagyobb baj,hogy szerintem ez nagyon ráhat az viselkedésemre, szomorú és dühös is vagyok egyben és velük se meg mással sem tudok rendesen feloldódni!Mit tegyek?

2014. jún. 24. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ok valoszinuleg nem a barataid tobbe. keress mas baratokat. Ezeket a jeleket egyebkent illene megerteni es elfogadni.
2014. jún. 24. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, csak egyrészt közben végig azt hajtogatják,hogy szeretnek meg szeretnék,hogy barátok maradjunk.
2014. jún. 24. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

hanyagold oket egy ideig. Ne telefonalj, ne irj, ne facebook-ozz, teljes radiocsend.

Aztan figyeld meg keresnek-e. ha kedvelnek, elobb-utobb valamelyiknek eszebe jutsz. Ha 2-3 hetig senki sem keres, akkor ennyi, lehet mas baratokat keresni.

2014. jún. 24. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:

"szomorú és dühös is vagyok egyben és velük se meg mással sem tudok rendesen feloldódni!"

Szóval nem vagy jó társaság.

2014. jún. 25. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!