Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm utánoz engem?

Barátnőm utánoz engem?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőmmel még a középiskolában ismerkedtünk meg, aztán ugyanarra az egyetemre mentünk. Mindketten az egyetem előtti évben, 18 évesen találtuk meg életünk párját. Mi párommal félévre rá össze is költöztünk, majd a 4. évfordulónkon megkérte a kezem. Barátnőmnek csak annyit mondtam, hogy "megkérték a kezem, nemsokára férjhez megyek" (hiszen tudom, hogy azt is irigyli, hogy mi már együttélünk régóta, mert mondta ezt). A reakciója barátnőmnek az volt, hogy dejóóó, örül és hogy ő is mondja majd a barátjának, hogy jegyezze el őt. Megkérdezte, hogy hol vette vőlegényem nekem a gyűrűt és mennyiért, mert ő is ugyanolyat akar. Ezen nagyon meglepődtem, mert oké, hogy nagyon jó barátnők vagyunk, de számomra egy eljegyzés egyedi. Ezért nem értem miért akar ugyanolyan gyűrűt, mint az enyém. Pár hétre rá meg is kérték az ő kezét is egy ugyanolyan gyűrűvel, mint az enyém. Azóta ha hívom nem veszi fel, ha írok neki, csak annyit ír vissza, hogy "szia, köszi minden oké". Mi vőlegényemmel már jóideje szervezzük az esküvőnket, természetesen meg van a dátum is. Ma elmentem barátnőmhöz és az anyukája közölte, hogy ugyanazon a napon lesz barátnőm esküvője, mint az enyém. És barátnőm nem ér rá, mert szervezi az esküvőjét, most épp ruhát próbálni ment.

Eleve nem értem ezt az utánzást, hogy megkérték a kezem, akkor rögtön ő is eljegyzést akar, ráadásul ugyanolyan gyűrűvel és ugyanarra a napra teszi az esküvőjét, amikor nekem lesz. Most meg az se érdekli mi van velem. Középiskolában még arról ábrándoztunk, hogy egymás esküvőjét szervezzük majd.

Ti mit gondoltok?

2014. jún. 23. 13:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mentálisan instabil.
2014. jún. 23. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
(dilis)
2014. jún. 23. 13:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá. Majd rájön a saját kárán, házasodni nem azért kell, nehogy a barátnőm előbb menjen férjhez. Gondold meg azt is, barátnőnek nevezhető-e...
2014. jún. 23. 13:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Beteg.:)

Ugyanolyan ruhát nem akar?

2014. jún. 23. 13:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt vettem észre, hogy mostanában sok az ilyen lány.
2014. jún. 23. 13:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
NEm normális. Ne is pocsékold rá az időd, majd keres ha már ráér. Ha meg nem, úgy is jó. Egyértelmü: mindenben le akar körözni téged.
2014. jún. 23. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként milyen lesz a csokrod?

Azért kérdezem,me' én is olyat akaroook.

2014. jún. 23. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a barátnőd, te nem vagy az ő barátnője.
2014. jún. 23. 13:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudja, hogy nektek mikor lesz?
2014. jún. 23. 13:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hasonlóképpen gondolom én is. Biztos, hogy versenyezni akar, hiszen meg is mondta, hogy annyira irigy rám, amiért mi már évek óta együttélünk. De nem hittem volna, hogy ennyire komoly ez az irigység. Ráadásul mivel egy kerületben lakunk, így még ugyanazon a helyen is lesz az esküvő. Tudja, hogy mikor lesz az esküvőnk, hiszen meghívtam őt.
2014. jún. 23. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!