Szoktátok ölelgetni a fiú barátaitokat?
Szoktátok ölelgetni a fiú barátaitokat?
Mi a véleményetek arról, hogy egy lány megöleli a fiú barátait (a lányokat is tehát nem csak a fiúkat hanem mindenkit)?
Ha egy fiúnak szülinapja van küldhetek a köszöntés után szívet vagy az félre érthető?
Én mindenkit ölelgetek. De komolyan XD
Sok fiú barátom van, vagy vegyük inkább "haveroknak". Akik úgy tényleg igazi fiú barátaim, azok hárman vannak, kettejüket majd' 10 éve ismerem, a harmadikat 7 éve, kb. 1 éve vagyunk barátok, de csak barátság. Mindegyikőjüknek van aki tetszik nekik, nekem is van aki tetszik, együtt beszéljük meg hogy ki kinek tetszik, kitárgyaljuk, mindenről tudunk beszélni. Szóval igen, VAN fiú-lány barátság. És nem csak az oviban... :')
A haverokat meg a barátokat ölelgetem a suliban, ilyen vagyok, eddig senkit sem zavart, ők is meg szoktak engem ölelni, és szerintem nem k**vás.
Habár általános iskolába jártam, most ballagtam, szerintem "gyerekek" között még nem gáz, középiskolában már nem fogok fiúkat ölelgetni :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!