Szoktátok ölelgetni a fiú barátaitokat?
Szoktátok ölelgetni a fiú barátaitokat?
Mi a véleményetek arról, hogy egy lány megöleli a fiú barátait (a lányokat is tehát nem csak a fiúkat hanem mindenkit)?
Ha egy fiúnak szülinapja van küldhetek a köszöntés után szívet vagy az félre érthető?
Szív küldés félreérthető mint minden más is :)
gyakorlatilag ebben a fiú-lány barátságban csak a lányok hisznek,a fiúk meg csak kitartóak :) Általában fiú és lány között vagy több van mint barátság,vagy kevesebb.
Amúgy nyugodtan öleld meg megy ilyesmi,végül is azt csinálsz vele amit akarsz és ennek bebizonyosodására meg is csókolhatod.Csók után is lehettek "barátok" ,max annyi a különbség hogy jobban fogjátok egymást ismerni! :)
# 2/2 Időpont ma 12:23 Ha már az egyik fél többet érez mint barátság akkor az már nem barátság :)
Szóval te önző módon csak magadra gondolsz.Ne izgulj ezt a dolgot idővel úgy is kinövöd mikor már férfi lesz belőled!
# 4/4 Tudod az egy dolog hogy te hogyan gondolod,meg az is ahogy mások,és tudod nem mindig az van ahogyan te gondolod.
Szóval hiába mondod meg egy csajnak hogy ez csak egy barátság,attól még nem fognak megváltozni az érzései!
De normális vagy? 25 évesen az összeset meg kell húzni és nem csak barátkozni velük!Na meg igazi barátok sexelnek is :) :)
Amúgy ha komolyabb nőre vágysz az ilyen lány "barátokat" titkolni kell mert sosincs jó vége,meg rivalizálás meg stb stb
Van férfi-nő barátság. Aki ezt soha nem élte át, az nem értem, minek beszél róla? És igen, van amikor több lesz belőle, sőt olyan is van, hogy újra csak barátok lesznek. Én minden variációt átéltem már.
A kérdésre válasz, igen, szoktam ölelgetni a lány barátaimat is. :)
Soha nem szoktam ölelgetni egy fiút sem, maximum neves alkalmakkor. Például: Szülinapja van, nekem van szülinapom, adunk egymásnak valamit, és utána 2 puszi, és csókolom.
De én úgy vettem észre, hogy a fiúknak sem tetszik különösebben, mikor valaki egy másik fiút ölelget, mivel k**vás. Én is látok benne relációt, egy igazi nőnek nem kellene semmilyen fiúnak a karjába borulnia, ha csak az illető nem a párja.
Köszönöm a válaszokat.
Csak 2-3 ilyen barátom van és velük nagyon szoros a kapcsolat.
Némelyikőtök elég érdekesen áll hozzá a témához azért mert megölelek egy fiút attól miért kéne másra gondolni?! Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!