Hogyan álljak elő a kérdéssel?
Interneten megismertem egy fiút. Ő 14, és 13 vagyok, persze lány. Előbb csak e-mailokat írtunk, aztán chatelni kezdtünk. Kiderült, hogy mindenben egyetértünk, hasonló zenéket szeretünk, ugyanazokat a filmeket láttuk, és ugyanaz róluk a véleményünk, és még sorolhatnám.
Eddig nem lenne baj, jó barátok vagyunk. De többször is mondott olyat, hogy milyen jó, hogy vagyok neki, fontos vagyok számára, hasonlók, és ezt én is így gondolom, már hogy ő is fontos nekem. Nehéz lenne így megmondani, hogy szerelmes vagyok-e, vagy sem, mivel eddig egy képet láttam róla, nem tudom, milyen a hangja, a mozgása... és így nem lehet ezt megállapítani, de eddigi tulajdonságai alapján nekem nagyon tetszik. Az egyik barátnőm pedig szerelmes mesékkel bombáz, amiknek természetesen ez a fiú és én vagyunk a szereplői, és ezzel teljesen elbizonytalanít. Jövő héten a fiú eljön hozzám és meglátogat, de addig azért szeretném megtudni, hogy érez-e valamit irántam, vagy sem. Hogyan kérdezzem meg tőle? Elég visszafogott fiú, és azt mégsem írhatom le, hogy ,,Tetszem neked?" félek, hogy ezzel elijeszteném, vagy nem tudom. Javaslat? Előre is köszönöm :-)
Szia!
Előbb várd ki a végét!
Előbb találkozzatok!
Tudod sok olyan csaj van aki neten ismerkedik,jól éreznék a dolgokat majd elég sűrűn ki is ábrándulnak,mert valami apróság vagy valami nem tetszik neki.
Nos ,mivel hogy fiú és meglátogat,így biztos hogy akar tőled valamit,biztosan tetszel neki,mert ha nem tetszenél neki akkor rád sem bagózna! :)Szóval a fiúnál is biztos hogy pozitívak a gondolatok,de csak az első találkozás után fogjátok igazán megismerni egymást,majd utána gondolkodj hogy hogyan tovább,addig felesleges bármin is rágódnod.
Szóval nem kell félned semmitől,és ha élőben is bejön akkor csak fogd meg a kezét ha sétálgattok,ez egy elég nyilvánvaló jel arra hogy tetszik neked,és ha erre nem lép semmit akkor nem fiú a srác hanem kislány :)
Amúgy nem vagytok még fiatalok a netes ismerkedésekre? :)
Szerintem már gáz ha már fiatalon neten indul el az élet....
Kérlek! Ha csak így webes felületen, írogattok egymásnak,légyszíves egyet tegyél meg mikor találkoztok.
Szüleiddel tudasd hogy merre mész ,mit csinálsz.De igazából az volna a legjobb ha valaki elkísérne a találkára,tudod vannak a neten számodra veszélyes emberek akik másnak adhatják ki magukat mint ami.Szóval valaki kísérjen el a randira és ha kell távolról kövessen is ha úgy érzi....Ne hogy az legyen hogy valami perverz elrabol...Szóval a találkát forgalmas helyen ejtsétek meg.
Ha viszont tényleg egy azzal találkozol akivel megismerkedtél mármint az a valós énje amit mutatott akkor ne izgulj,majd csak lesz valami beszédtéma....
Nem láttál róla képet? Figyelj nem kioktatni szeretnélek de nagyon fiatal vagy még. Kérj tőle képet, beszéljetek skypon. Tudod hány pedofil van az interneten? Ez egy ilyen fórum itt simán lehet találkozni párral. Ha találkoztok akkor ajánlom,hogy legyetek nálatok, nehogy ne legyen jó vége...
drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!