Hogyan álljak a lányokhoz majd gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Nem csajozni akarok, csak lány barátokat is szerezni. Azért lányokat kérdem, mert olyan szakra megyek ahol ők lesznek túlsúlyban. Fiúkkal jól kijöttem mindig is, de lányokkal még csak barátságból sem, mert nagyon gátlásos vagyok. Ez köszönhető a "kinézetemnek" meg egyéb másnak is... Elég, ha feléjük is nyitott vagyok és akkor akár haverokként is kezelnek vagy lányoknál ez úgy van, hogy akit nem találnak jó pasinak azzal úgymond szóba se állnak?2013. júl. 27. 07:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem szimplán legyél nyitott,barátkozós és közvetlen.Ha egy fiú barátkozni akar engem spec. nem érdekel a kinézete :)
2/4 intrepid válasza:
Így állj hozzá: nem lehet minden sört meginni, nem lehet minden nőt +d*gni, de törekedni kell rá.
3/4 A kérdező kommentje:
Beatrice: A szépség agressziója
2013. júl. 27. 09:56
4/4 anonim válasza:
Ha nem hajtasz rájuk kifejezetten, akkor a lányok többsége kinézettől függetlenül hajlandó barátkozni sztem. De nehogy az legyenm belőle, hogy neked később több kéne, de ő meg nyilván nem akar, mert úgy ment bele, hogy barátkozni akar csak, és te meg belegebedsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!