Kínos. Összebarátkoztam egy sráccal akivel az exem megcsalt engem. Most utáljam?
így van, ahogy a 2-es mondja. A nők a szerelmüket nem felejtik soha, a férfiak a barátjukat -mondja Hamvas és így ír a barátságról:
Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között. Miért csillag a barát? És miért barát a csillag? Mert olyan távol van és mégis bennem él? Mert az enyém és mégis elérhetetlen? Mert az a tér, ahol találkozunk, nem emberi, hanem kozmikus? Mert nem kíván tőlem és én se kívánok tőle semmit? Csak azt, hogy legyen és így, ahogy van és ő van és én vagyok, ez kettőnknek tökéletesen elég? Nem lehet rá válaszolni. Nem is kell. De ha nem is lehet, barátom iránt mindig azt fogom érezni, hogy csillag, a világegyetemnek érthetetlen rámragyogása.
Köszönöm mindenki reakcióját. Valóban egy jó fej srác, együtt buliztunk, véletlen kerültünk bele egy társaságba.
A párkapcsolatom meg már évekig döglődött. Mondjuk az exemnek ez a srác volt az egyik, aki "megvolt" még abban az időben, amikor együtt voltunk. Én is csak utólag tudtam meg, már jóval a szakítás után, hogy az exem miket művelt még a kapcsolatunk alatt. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy egy ideig biztos, hogy nem fedem fel a kilétemet.
Közben még szorosabban kezd kibontakozni a barátság, de erről a dologról nem esett szó.
Néha úgy érzem, hogy sejti, tudja, de nem mondja, míg máskor meg úgy érzem, hogy lövése nincs, hogy ki vagyok.
Egyenlőre nem hoztam szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!