Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kínos. Összebarátkoztam egy...

Kínos. Összebarátkoztam egy sráccal akivel az exem megcsalt engem. Most utáljam?

Figyelt kérdés
Elvileg ha nagyon kakaskodni akarnék akkor utálni kellene a srácot. De közben meg tök szimpatikus. Ő nem tudja ki vagyok. Nem mondtam el neki. A párkapcsolatom eleve nincs már egy éve kb. Csak olyan hülye dolog ez. Mondjuk én nem haragszom a srácra. Nem ismert engem akkor. Most lettünk barátok. A meg csalás is régen volt már.

2014. jún. 16. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt az igazi az a párkapcsolat - viszont ez a barátság lehet igazi. A múlton rágódni a világ legfeleslegesebb dolga.
2014. jún. 16. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:
minek utálnád ... ha barátság lesz belőle az tovább tart mint egy szerelem :) ... majd egyszer, ha már tényleg jóban vagytok meséld el neki, hogy anno mi történt :)
2014. jún. 16. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:

így van, ahogy a 2-es mondja. A nők a szerelmüket nem felejtik soha, a férfiak a barátjukat -mondja Hamvas és így ír a barátságról:

Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között. Miért csillag a barát? És miért barát a csillag? Mert olyan távol van és mégis bennem él? Mert az enyém és mégis elérhetetlen? Mert az a tér, ahol találkozunk, nem emberi, hanem kozmikus? Mert nem kíván tőlem és én se kívánok tőle semmit? Csak azt, hogy legyen és így, ahogy van és ő van és én vagyok, ez kettőnknek tökéletesen elég? Nem lehet rá válaszolni. Nem is kell. De ha nem is lehet, barátom iránt mindig azt fogom érezni, hogy csillag, a világegyetemnek érthetetlen rámragyogása.

[link]

2014. jún. 16. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki reakcióját. Valóban egy jó fej srác, együtt buliztunk, véletlen kerültünk bele egy társaságba.

A párkapcsolatom meg már évekig döglődött. Mondjuk az exemnek ez a srác volt az egyik, aki "megvolt" még abban az időben, amikor együtt voltunk. Én is csak utólag tudtam meg, már jóval a szakítás után, hogy az exem miket művelt még a kapcsolatunk alatt. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy egy ideig biztos, hogy nem fedem fel a kilétemet.

2014. jún. 16. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Az igazi férfibarátság atavisztikus érzés, még a vadászó ősember egymásra utaltságából fakad, és gyakran felülírja a legszentebb szerelmet is.
2014. jún. 17. 14:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Közben még szorosabban kezd kibontakozni a barátság, de erről a dologról nem esett szó.

Néha úgy érzem, hogy sejti, tudja, de nem mondja, míg máskor meg úgy érzem, hogy lövése nincs, hogy ki vagyok.

Egyenlőre nem hoztam szóba.

2014. jún. 23. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!