Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Összebarátkoztam egy lánnyal...

Összebarátkoztam egy lánnyal neten. Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nos, szinte úgy érzem ő a legjobb barátnőm. (Persze vannak "valódi" barátnőim is, de velük csak hülyülni lehet, komolyan beszélni nem.) 21.-én kiderült a lányról hogy vagdossa magát, és én valahogy felelősnek érzem magam iránta, egyrészt, ahogyan már említettem, ő a legjobb barátnőm, másrészt régen én is vágtam magam. Ideges vagyok miatta, aludni is alig tudok. Próbálom őt meggyőzni hogy hülyeség, de ő hajthatatlan, próbáltam már elrettenteni, "hatni a lelkére", de semmi nem vált be. Sőt ma már szóba sem akar velem állni. Borzasztóan érzem magam. Kérlek segítsetek. A normális válaszokat előre is köszönöm.

14/L

(ui.:ő is 14)

2013. aug. 24. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok ilyen van. Nekem is van ilyen barátnőm. A legtöbb, amit tehetsz az, hogy ott vagy neki, meghallgatod, ha valami baja van. Megpróbálsz rájönni, miért csinálja. Ha a kiváltó ok megszűnik, nem fog falcolni. De ehhez sok idő kell és nem tudom, megéri-e neked, hogy ennyire belemássz, mert magadra is gondolnod kell, nem szabad miatta rosszul érezned magad és neked is depresszióznod.

19/L

2013. aug. 25. 00:04
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ^^ igazából azért érezem/éreztem magam sz@rul mert nem akart velem szóba állni, de kibékültünk:D kiírtunk magunkból a sok szennyet :'D szóval a kérdés egyenlőre tárgytalan
2013. aug. 25. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit. Remélem, rendben lesznek a dolgaitok!
2013. aug. 25. 01:08
 4/9 Alaque ***** válasza:
0%
És ha vagdossa magát, az miért probléma? Úgy értem, baja éppen nem lesz tőle.
2013. aug. 25. 05:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok...

Miért baj...? Talan mert az, aki ilyet csinál érzelmileg teljesen labilis és depressziós? Egy barát meg nem szívesen nézi ezt, ha törődik az illetővel...

2013. aug. 25. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez velem is megtörtént... csak nekem a barátnőmmel(párommal 18/l) . Régen , sőt mikor már vele voltam akkor is vágtam magam, és nemtudom... valahogy ő is "rákapott" erre a nem túlságosan jó hobbira.... én azóta már abahagytam. Ő viszont még máig csinálja... Hiába igérgeti, akkor is. Félek vele össze veszni is mert tudom mi lenne a vége.

Lényeg, ha nem foglalkozol a témával és próbálsz happy lenni, feléje. Akkor abba fogja előbb utóbb hagyni. Nem kell erőltetni hogy leszokjon. Elég ha csak a barátja maradsz :)

16/f

2013. aug. 25. 10:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :D
2013. aug. 25. 22:10
 8/9 anonim válasza:
én is csináltam már ezt...hiába mondta bárki is hogy ne csináljam,nem érdekelt senki...egy idő után abbahagytam...
2013. okt. 22. 17:10
 9/9 Alaque ***** válasza:
Mindenki abbahagyja egy idő után.
2013. okt. 27. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!