Meleg srácok, van kedvetek egy lánnyal barátkozni?
15 éves lány vagyok és mindennél jobban vágyom arra,hogy legyen egy jófej meleg baráton,aki pasi szemmel látja a világot,mégis úgy él mint én.Egyébként mindenen nevetek,imádom a csokit(abszolut nem vok kövér),művészeti suliba járok,modellkedem és van kettő darab tengerimalacom,imádom a zenét stb...
:))normális válaszokat kérek!
4-esnek valamennyire igaza van :D
Egy meleg fiú nem teljesen úgy látja a világot, mint egy heteró fiú. Ez személyes tapasztalat, és sok meleg barátom szerint is így van :) Mondjuk leginkább személyiségfüggő, de ha már ennyire általánosítani akarunk...:)
Általában a meleg fiúk érzelmesebbek, és kicsit "nőiesebbek" de nem fizikai tulajdonságokra értem!
Természetesen rengeteg a kivétel. :D Ha nagyon a heteró fiúk agyával akarsz gondolkodni, akkor alakíts ki egyel egy komoly barátságot! :)
Egyébként ha akarsz írhatsz nekem is, talán tudok segíteni! :) 15/F (szintén meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!