Hogy tudnék szerezni barátokat?
Nagyon sokan szeretnek az iskolámban/osztályomban, egy csomó barátom lett.
Aztán lett egy párkapcsolatom, és sajnos bele estem a csapdába: elhanyagoltam őket. Egy ideje észbe kaptam, és kezdem helyrehozni a dolgokat, ismét egy csomó emberrel jóba vagyok.
Viszont az évek alatt valami megváltozott: nekik is lettek párkapcsolataik, és SEHOVA nem jönnek el! Nem csak velem nem, hanem kb. senkivel.
Ráadásul a facebook és társai miatt már kimozdulni se akarnak. A barátnőm, mióta pasija van, nem ér rá, közölte, hogy JÚLIUSBA se biztos, hogy ráfog érni.
A haveromat nem engedi el a csaja, mert féltékeny, ráadásul a csaj is korlátozva van otthon. A pasim nem jön sehova mert kockulni szeret otthon. A másik barátnőm folyton lemond mindenkivel minden programot. A harmadik meg mindig mondja, hogy úgyse jön senki, meg minden, és így már nekem is elegem van.
Múltkor szerveztem egy pizzázás, erre egyből jöttek a dolgok, hogy miért ekkorra tettem az időpontot.
Aztán szerveztem egy másik programot, biliárd és társai, mire megint kaptam a HÁTAM mögött, hogy miért ekkor van, miért oda megyünk, ahova, és hogy nagyon meleg van.
Mondtam, hogy pl. akkor menjünk strandra, azt helyből elutasította az egyik barátom.
Kezdem feladni a reményt. Én a nyarat nem itthon ülve, kockulva akarom eltölteni, hanem élvezni!
Mit tudok tenni? Vagy mi a megoldás? Kezdemnem látni a kiutat.
Ez jó kérdés.
Nekem ugyan van egy legjobb barátnőm.De most nagyon elkezdett barátkozni másokkal és alig van otthon.Észbe kaptam én is,hogy nekem ő az egyetlen egy barátnőm van akivel eltudok járni.
De mostanság egyre kevesebbet ér rá.Mivel másokkal is találkozik.Elgondolkodtam rajta,hogy nekem is barátkoznom kéne,hogy ne mindig csak a barátnőmre várjak.
Merre laksz? hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!