Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy próbáljak meg barátokat...

Hogy próbáljak meg barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Elég visszahúzódó vagyok.Van 1-2 "haverom" akivel ma is találkoztam mert elhívtam őket(3an voltunk),hogy jöjjenek el velem venni egy cipőt.Aztán út közben találkoztak 3 haverjukkal aztán ők is jöttek velünk aztán arról beszéltek,hogy este hova menjenek..aztán nem tudták eldönteni és adtam egy tippet,hogy hova menjenek,el is fogadták.Aztán mentünk még egy 5 percet kb mert már 5 óra fele volt aztán mindenki ment haza hogy készüljön az estére.Aztán mindenki elköszönt mindenkitől csak konkrétan engem felejtettek ki.Se kéz fogás semmi,annyit mondtak hogy hello aztán mentek.El sem hívtak.

Ez annyira rosszul esett,hogy konkrétan majdnem elsírtam magam.

2014. ápr. 12. 21:03
 1/4 A kérdező kommentje:
esetleg aki tud adni 1-2 tippet az írhat privátot is.:)
2014. ápr. 12. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek nem haverok.... mosolyogj egy jót rajtuk,és keress normálisabb embereket. :)
2014. ápr. 12. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg határozottabb,bàtrabb leni!!Hidd el,akkor könnyebben szerzel baràtokat,és persze a csajoknál is nagyobb sikered lesz..Aki pedig levegőnek néz,azzal ne foglakozz,talàlsz majd jobb haverokat.
2014. ápr. 12. 21:37
 4/4 anonim válasza:

Szia.:)

Jó tanács, dobd őket. Nem ismerlek, de szerintem ilyen emberekkel nem jó barátkozni, gondolom te nem ilyen vagy, mint ők. Szóval tipp: ha suliba jársz (gondolom igen) akkor ott próbálj meg barátkozni, találj az ottaniakkal közös témát, pl zene, sorozatok, filmek esetleg könyv. Ha meg nem vagy sulis járj többet szórakozóhelyekre, ott könnyű barátokat szerezni.

2014. ápr. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!