Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vidéken is élnek arabok?

Vidéken is élnek arabok?

Figyelt kérdés
mert itt két osztálytársais az, és az utcán nem eggyel futok össze, és az egyik osztálytársam meghivott vagy 20 embert a ballagásunkra meg tudom hogy sokan vannak itt pesten de vidéken mi a helyzet, ott is ilyrn sokan vannsk? ott is gazdagok? inkább ott élők irjsnak ne pesti aki lement nyáron debrecenbe nyaralni és véletlenül látott egy csaladot. Ez egyáltalán nem rasszizmus, nekem nincs semmi bajom veluk, sőt az egyik osztálxtársam az egyik legjobb bsratom az osztálybol csak érdekel nektekmi a tapasztalatotok. (bocs a vegen nem rakosgattsm ekezetet mer telorol vagyok és kényelmetlen volt mar)

2014. jún. 9. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
mindenhol élnek arabok. Annyira átlagosak mint Pesten. Semmi extra. Általában családcentrikusok. Vállalkozók. Szokott pénzük is lenni
2014. jún. 9. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Pesten messze tobb arab el mint videken, meg aranyaiban is.
2014. jún. 10. 02:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismerek jópár arabot vidéken. Pl Gyöngyösön a nőgyógyászom arab volt, Jászfényszarun van egy gyógyszerész, aki arab, szülőfalumban van egy nőismerősöm, akinek a férje arab. Mi is vidéken éltünk sokáig, de aztán Budapestre költöztünk (férjem arab). Pesten azért jóval többen vannak és jobbak a lehetőségeik is.
2014. jún. 10. 07:44
 4/5 anonim válasza:
Itt a Váci kórházban is van 1-2 arab orvos.
2014. jún. 12. 01:16
 5/5 anonim válasza:
Nálunk itt keszthely van 2-3 arab orvos
2018. aug. 27. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!