Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » üresnek érzem maga belülről...

üresnek érzem maga belülről mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval anyukámék elváltak több mint 1 éve aztán ki kellett költöznöm külföldre anyukám barátjához ott elkezdetem iskolába járni senkit nem ismertem visszahúzódott lettem miközben itthon nagyon beszédes voltam őszintén kimondtam a véleményemet mindig.Összebarátkoztam sok mindenkivel akik elött nem voltam önmagam és ehez az új énemhez szoktam hozzá nemtudok megnyilni borzalmas igy élni nem kivánom senkinek.Több fiú is becsapott már persze tudom hogy ez másokkal is előfordul és sajnálom..Viszont most van egy barátom és mindig bizonytalan vagyok nemtudok ön magam lenni SENKI ELÖTT.......

2014. jún. 3. 22:40
 1/1 Fish1 ***** válasza:

A nem tudsz annyit jelent, hogy nem akarsz.

Olyan emberek csinálják ezt, akik másnak (többnek) akarnak látszani annál, akik valójában. Félnek megnyílni, mert azt hiszik, ezáltal sebezhetőek lesznek.

Azzal, hogy nem magadat adod, saját magad alatt vágod a fát, mert az ilyen felvett szerepekről mindig kiderül, hogy nem valódiak. És utána sokkal rosszabbul fogod magad érezni, amikor az ismerőseid/környezeted rájön. Ezzel tulajdonképpen átvered őket, ők pedig eszerint fognak hozzád viszonyulni.

2014. jún. 4. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!