Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annyira üresnek érzem az...

Annyira üresnek érzem az életemet. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

A hetem az úgy néz ki hogy minden nap 3ig suliba rohadok. Suli után jövök haza tanulni és ezt csinálom estig, mert elég erős suliba járok. Minden héten írunk 5-6 dogát, sokszor sírok mert nehéz, meg egyszerűen sokszor már nincs erőm, és úgy érzem hogy nem bírom elfáradtam, semmi értelme nincsen. Barátom nincsen de igazából nem is lenne időm és erőm rá. Barátnőim vannak.

A hétvégén meg általában otthon vagyok mert fáradt és kedvetlen vagyok kimozdulni.

16\l

2014. jan. 28. 17:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát most már fejezd be ezt a sulit, de már most elkezdhetnél töprengni rajta, hogy mihez lenne kedved a jövőben, mert ha olyan dolgot fogsz tanulni a jövőben ami szintúgy nem érdekel mint most a suli, akkor szomorú élet vár rád, mert utána persze a munkád is olyan lesz, hogy szenvedés számodra. Kimozdulni pedig jó, de ne buliba hanem csak úgy menny el sétálni egyet, csökkentsed a minimálisra a fejedben kavargó gondolatokat, amihez hozzájárulhat az is, hogy minél kevesebb információval veszed körbe magad, mint a tv, vagy a net. Relaxálj. http://www.youtube.com/watch?v=F6eFFCi12v8
2014. jan. 28. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!