Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nehezen mutatja ki a barátnőm...

Nehezen mutatja ki a barátnőm az érzelmeit, vagy csak velem ilyen, de mással nem?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mondhatni a legközelebbi barátnőmmé vált egy lány, nagyon szeretem és fontos nekem és tudom, hogy én is neki.

Viszont nagyon távolságtartó is tud lenni, szóval annyira kettős, nem tudom hova tenni. Szerintem neki valahogy nehéz kimutatni az érzelmeit, csak nem tudom eldönteni, hogy valamiért felém nem akarja, vagy alapból mindenkivel ilyen. A másik közelebbi barátnőjével sajnos nem látom sosem együtt, vele nem tudom milyen.

Egy példa:

Ritkán szoktam ilyen, nagyon nagyon, de most egy nagy dolgot tett értem és ezért megköszönvén írtam neki, hogy tényleg nagyon köszönöm, úgy szeretlek!

És ő ilyenkor mintha zavarba jönne ettől, visszaküld egy szívet vagy egy :* jelet. Csak én meg ekkor azt érzem, hogy ez azért van, mert nem akar hazudni, ezért nem viszonozza amit mondtam.

Sok példát tudnék mondani, a lényeg, hogy nem igazán mutatja ki az érzelmeit, viszont azt tudom, hogy sok dologban számít rám, illetve napi kapcsolatban vagyunk már egy éve.

Mi lesz ebből szerintetek? Fogadjam el, hogy ilyen vagy ne álltassam magam, hogy ebből komoly barátság lehet?

2014. jún. 3. 08:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem feleslegesen kombinálsz. Valószínűleg ilyen típus, nem szereti az eszetlen ömlengést, szeretlekezést, szívecskézést.. Nő vagyok, de én is hülyét kapok az ilyesmitől, imádom a barátaim, bármit megtennék értük, de ezt érzik, és nem hallják.

Ha tudod, hogy fontos vagy neki, akkor az vagy. Ha időt és energiát szán rád, nagy dolgot tesz érted, akkor szeret. Nem kell mondani, hogy érezze az ember.

2014. jún. 3. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!