Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nehezen mutatja ki az érzelmei...

Nehezen mutatja ki az érzelmeit a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem tudok dűlőre jutni,hogy azért ilyen furcsa sokszor mert nem tudja kimutatni az érzelmeit vagy mert nem ùgy érzi mint én? Én a legjobb barátnőmnek tartom,azon már tùlléptem hogy nem tudom hogy neki én vagyok-e,de az viszont frusztrál,hogy én egy kicsit érzelemkimutatòsabb vagyok,tehát pl. azért 1-2havonta,ha olyan a helyzet én mondom neki,hogy mennyire szeretem vagy hogy jò,hogy végre találkoztunk.

Keres ès elég sok időt töltünk együtt de még soha nem mutatta ùgy ki az érzelmeit. Néhány apròságban igen, de nem nagyon. Szerintetek?

Van ilyen tapasztalatotok?

2014. máj. 1. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Kb. pontosan igy volt a legjobb barátnőmmel is, de ahogy múlt az idő ő is felszabadúlt.. Mostmár olyanok vagyunk mint két tesó, sokat viccelődünk, mindent megbeszélünk, persze veszekedünk is sokszor, de nagyon szeretjük egymást. és persze mindketten kifejezzük az érzelmeinket.
2014. máj. 1. 09:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Mennyi idő kellett ehhez? Tudsz valami trükköt? Visszafogjam magam vagy inkább én mondogassam többször?
2014. máj. 1. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!