Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek, ha megtudnátok,...

Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy az egyik barátotok meleg?

Figyelt kérdés
Van egy haverom akivel látszólag minden rendben, van barátnője meg minden. Tegnap este megláttam egy másik sráccal csókolózni meg, hogy ölelgeti meg hasonlók. Ők nem láttak engem, én nem tudom, hogy álljak-e elé, hogy láttam egy fiúval, vagy inkább hallgassak. A barátnőjét nagyon sajnálom, ő biztosan nem tud semmit. Nem vetem meg meg hasonlók, ha neki így jó akkor rendben, de szerintem szemétség tőle, hogy szegény csajt hülyíti! Ti mit tennétek a helyemben?
2014. jún. 2. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

egyértelmű, hogy a barátod nem mondja el, hogy a fiúk is érdeklik, hiszen ez még elég tabu téma és nem mindenki toleráns!

Tényleg nem helyes, amit a haverod művel a csajjal, hiszen megcsalja. Szerintem a haverod ne vond felelősségre a tettei miatt, az ő dolga, kivel, mikor mit csinál... nincs jogod számon kérni ezért, viszont beszélhetnél vele, hogy szerinted nem helyes ez a dolog, meg téged nem az zavar, hogy fiúkkal is van, hanem egyszerre több vasat tart a tűzbe. De te nem érezheted át az érzéseit, szóval ne ítélkezz addig, míg nem beszéled meg vele a dolgot, hogy mi miért van. Lehet nem is kell erőltetni a beszélgetést, mert kényelmetlenül érezné magát...ha beszélgetsz vele, mindenképp személyes legyen...Hány éves a haverod? majd meséld el, mi lett a sztori vége!

2014. jún. 2. 18:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, mindent tagadott, nem őt láttam meg, képzelődtem hasonlók. De ma reggel sírni láttam a barátnőjét, és elvileg szétmentek "minden ok nélkül".
2014. jún. 3. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!