Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy az egyik barátotok meleg?
Figyelt kérdés
Van egy haverom akivel látszólag minden rendben, van barátnője meg minden. Tegnap este megláttam egy másik sráccal csókolózni meg, hogy ölelgeti meg hasonlók. Ők nem láttak engem, én nem tudom, hogy álljak-e elé, hogy láttam egy fiúval, vagy inkább hallgassak. A barátnőjét nagyon sajnálom, ő biztosan nem tud semmit. Nem vetem meg meg hasonlók, ha neki így jó akkor rendben, de szerintem szemétség tőle, hogy szegény csajt hülyíti! Ti mit tennétek a helyemben?2014. jún. 2. 16:36
1/12 anonim válasza:
Lehet hogy bi. akkor meg nem hülyíti csak megcsalja.
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem meleg, hanem szereti a nőket is és a férfiakat is, hirtelen nem jut eszembe mi is ennek a neve.
3/12 anonim válasza:
Eszembe jutott: biszex. :-))))))
4/12 anonim válasza:
Én a helyedben a barátoddal beszélnék először, tudatnám vele a szitut. Szerintem a barátnő pártjára kell állni és ha a srác nem, akkor neked kell elmondani neki, hogy megcsalja a pasija, mert ez az, függetlenül attól, hogy egy másik sráccal teszi.
5/12 anonim válasza:
Ebből a szempontból lényegtelen, hogy fiúval smárolt.
Ha egy lánnyal smárolt volna, és az eset egy szimpla megcsalás lenne, mit tennél?
Ne hagyd, hogy a homoszexualitás bonyolítsa a dolgot.
Én valószínűleg nem a lánnyal beszélnék, hanem a barátommal (már ha tényleg a barátom, amolyan igazi), és elmondanám neki, hogy rakjon rendbe mindent, mert ezt nem csinálhatja így. A háta mögött nem akcióznék azzal, hogy a csajnak szólok, mert az hátbatámadás.
6/12 A kérdező kommentje:
A csajt csak látásból ismerem neki nem is mondanám el, ha jobban ismerném akkor sem, ez nem az én dolgom, de a barátomnak azért akkor nyugodtan beolvashatok! Oké amúgy, hogy megcsalás, de akkor is fura, és így azért bonyolultabb a dolog.
2014. jún. 2. 16:53
7/12 anonim válasza:
Igen, bonyolultabb végülis, mert így a csajjal szemben ez duplán is átverés (ha nem tud a szexuális beállítottságról), de téged csak az kell hogy vezéreljen, hogy a barátodat jobb belátásra bírd.
8/12 anonim válasza:
Én semmit nem tennék, szerintem ez az ő magánügye, és ha nem beszél róla neked, akkor te se forszírozd.
9/12 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy "haver" vagy "barát"... amúgy ha ennyire zavar a dolog, akkor legelőször őt kérdezd meg, hogy mi is ez az egész, aztán mondd el neki a véleményed, hogy nem szép dolog a barátnőjével szemben. De még az is lehet, hogy tud róla...
10/12 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb barátok vagyunk, de napi szinten együtt lógunk, és mindent tudunk egymásról, legalább is én eddig ezt hittem.
2014. jún. 2. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!