Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Már egy ideje ha hívom valahova a bárátnőmetide-oda mindig aztmondja nincs kedve.nemhiszem h baja lenne mert suliba meg szoktunk beszèlgetni stb..tegnap vagy 20x hívtam telefonon de nem vette fel.üzenetet is irtam.Aztán a másik barátnőm (mi 3-an vagyunk ugymond BFF-ek) is felhívta de vèletlenül először kinyomta hogy ne lássák a számát..szoval akit hívott anak ismeretlent jelzett ki..a barátnőnk kinyomta..(.az ismeretlen számunak vagy az ilyeneknek mindig kinyomja).a lènyeg ebből az hogy akkor nála volt a telefonja csak nekem nem akarta felvenni...kiváncsiak voltunk hogy erre mit mond ès elmentünk a lakására..amikor megláttuk hogy az unokatesojával van a ès èpp tolja be a biciklijèt.(Nekünk mindig aztmondja hogy hogy utálja az uncsiját de azèrt mindig vele van..) Meglátott minket ès az uncsija direkt ugy ált h ne lássuk a "barátnőnket"..mi visszafordultunk nem is tudom pontosan mièrt..szoval ennyi a story..ha nem láttuk volna meg az uncsijával akkor tuti valami jo nagyot hazudott volna a telefonossal kapcsolatba..A 4 èvvel fiatalabb uncsija neki fontosabb mint mi?..persze arra jo vagyok ha beteg akkor èn rohangálok neki a leckèèrt... 15/L2014. jún. 1. 10:17
1/5 anonim válasza:
Milyen egyszerűen dobálóznak az emberek a barát kifejezéssel manapság... Az a véleményem, hogy a kapcsolatotok inkább kölcsönös üzletelés. Az üzlet tárgya pedig az érzelmek. Elvárjátok egymástól, hogy ha ti adtok jót akkor kapjatok is jót. Cserekereskedelem ez, nem pedig önzetlenségen nyugvó barátság. Komolyodjatok meg, mindahányan. Aztán lehet elkezdeni kialakítani feltétel nélküli szeretetre épülő kapcsolatokat, barátságokat. Sok sikert az érzelmi komolyodáshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Vègülis igazad van...csak tudod nem gondoltam volna ezt,már sokszor sírtunk egymáson ès ha baj volt számíthatott rám..ez fordítva is megvolt szerintem..lehet velem van a baj..
2014. jún. 1. 10:45
3/5 anonim válasza:
hagyd békén az ilyen embereket -.- nekem is volt 3 olyan barátnőm akikről azt hittem,hogy legjobb barátok(mert én nem vagyok olyan...én nagyon komolyan veszem a barátságot ..nekem nem annyiból áll,hogy face-en kiírok szíveket,hogy imádlak meg ilyen szarságok mert azok ál barátságok..)én mindig hívom a mostani legjobb barátom mert ő tényleg már évek óta kitart mellettem és mindenben segít az öccsével..szóval én azt mondom 2 sose legyen...legyen 1 barátod és ha nem ő az akkor hagyd a francba..:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Mosthogy mondod ő mindig kírt valamit az üzenőfalamra de csak az egy <3 volt vagy :*...èn nem szoktam ilyeneket..hülyesèg...
2014. jún. 1. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!