Bevallotam barátom öccsének aki szerintem meleg többi lent!?
Figyelt kérdés
bírkózás közben fogdos, kacsingat rám farkát mutogassa kérés nélkül..apróságok tagadja hogy meleg lenne én bevallotam neki hogy biszex vagyok de megmondtam neki hogy nem fogok vele kikezden, az elején még nem volt semmi azt mondta nembaj de azóta meg ellenséges lett, kötekedik nem akar velem 1 szobába maradni.2014. jún. 1. 00:54
11/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek meleg? vagy biszex? vagy miért utál engem ? nem voltam vele szemét.
2014. jún. 2. 06:20
12/19 anonim válasza:
ő csak egy hülyéskedő kisfiú,te meg egy pedofil vagy.
hagyd békén a srácot.
13/19 anonim válasza:
ha elmúlik 14 éves akkor nincs gond.
14/19 anonim válasza:
@ 21:56
Miért lenne pedofil? Ne legyél már retardált...
15/19 anonim válasza:
talán mert egy 13 éves gyereket fogdos a kérdező,aki azt sem tudja mi fán terem még ez a dolog.
te ne legyél már retardált bakker!
az ilyesmi hol normális már?
ha a te 13 éves fiad farkát simogatná a szomszéd srác,aki majdnem felnőtt és meglátnád,mit szólnál hozzá?
16/19 anonim válasza:
A kérdező 16 éves, nem 26...
Amúgy meg szerintem valami nem létező idilli világba élsz ha azt hiszed hogy 13 évesen nem tudják hogy mennek a dolgok.
17/19 Zoé970 válasza:
Hát szerintem még egy 13/14 éves srác se nem meleg,se nem biszex.Bár ki tudja.Szerintem ne fogdosd hanem ültesd a seggére és kérdezd meg hogy mi baja veled.Ez a legegyszerűbb.
18/19 A kérdező kommentje:
NEM AKAROK TŐLE SEMMIT MINT MÁR EMLÍTETTEM OLVASSÁTOK MÁR ÁT.. OKOSKÁK, de amúgy köszi a válasz nagy részét azóta megszüntettem velük a barátságot mert testvére verekedős volt és folyton bántott ok nélkül és hiába mondtam hogy fejezze be le se szart
2014. jún. 5. 06:16
19/19 anonim válasza:
OKOSKA sehol nem írtuk hogy te akarnál tőle valamit, pusztán elméleti síkon beszélgettünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!