Bevallotam barátom öccsének aki szerintem meleg többi lent!?
Figyelt kérdés
bírkózás közben fogdos, kacsingat rám farkát mutogassa kérés nélkül..apróságok tagadja hogy meleg lenne én bevallotam neki hogy biszex vagyok de megmondtam neki hogy nem fogok vele kikezden, az elején még nem volt semmi azt mondta nembaj de azóta meg ellenséges lett, kötekedik nem akar velem 1 szobába maradni.2014. jún. 1. 00:54
1/19 A kérdező kommentje:
Hogy most mit akar? utál akar tőlem valamit ?? v mi?
2014. jún. 1. 02:11
2/19 anonim válasza:
Lehetséges,hogy akar tőled valamit,azért ellenséges veled.
Megtudta mi a szitu és most úgy tesz,mint aki
a közeledbe sem akar kerülni.
Próbáld vele megbeszélni,melyikőtöknek mi az álláspontja.
3/19 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot, nem lehet vele beszélni mert elvicceli el neveti... volt mikor simogattam boxeren keresztül neki a farkát 6 másodpercig engede.. utána kifordult és nevetett picit,de nem akarom megdugni csak inkább megsimogatom a nemi szervét, minthogy pl: ott alszok el véletlen és arra kelek hogy cumizz engem apja belép meg is ver engem is, meg ülők börtönbe 30évet mert a bíró az lófasztba nem fogja nézni hogy én mit akartam hanem hogy mit csináltam hagytam hogy lesozpjon miközben ott aludtam..
2014. jún. 1. 07:20
4/19 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Lehet, hogy még ő sem fogadta el a másságát teljesen, ne mássz rá, hagyd hogy előbb tisztázza magában a dolgokat. Ezután pedig, ha ő is akar valamit, biztos megváltozik a viselkedése.
5/19 anonim válasza:
lehet csak kíváncsi kamasz, akinek csaj hiányában te jelentesz "szexuális" tapasztalati pontot, semmi egyéb
6/19 anonim válasza:
Miért, mekkora a korkülönbség kettőtök között?
7/19 A kérdező kommentje:
17 leszek de nem akarok tőle semmit aranyos meg minden, de mióta elmondtam neki hogy biszex vagyok, azóta meg nem marad velem 1 szobába meg szemétkedik velem
2014. jún. 1. 20:42
8/19 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek a vélemènyek tapasztalatok.
2014. jún. 1. 23:05
9/19 anonim válasza:
Amúgy ha ez a fiú 14 elmúlt akkor semmi nem verhet rád a "bíró".
10/19 A kérdező kommentje:
14 lesz pár hónap múlva
2014. jún. 2. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!