Bejövök neki vagy csak havernak tekint?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki a legjobb haverom.. Az utóbbi időben (1 hónapot értek ez alatt. xd) máshogy viselkedik velem.. Persze h vesznünk egymásnak csokit vagy valami de, tőle mostanában már többször is kaptam mondjuk: virágot vagy valami plüssállatot xd. Az ölelgetés nálunk meg elég hétköznapi dolog. Mostanában sokkal többet kedveskedik nekem vagy dicsér meg. Nem tudom.. Szerintetek?2014. máj. 31. 20:15
1/3 A kérdező kommentje:
amúgy én 17 vagyok a fiú meg 18.
2014. máj. 31. 20:17
2/3 anonim válasza:
Szerintem valószínűleg tetszel neki. :)
3/3 anonim válasza:
Erről csak akkor lehet megbizonyosodni, ha megkérdezed.
Én már láttam olyan esetet mikor a fiú többet kedveskedett a barát barátnőjének, és a lány kezdett ettől szerelmesedni, és mikor nyíltan közeledett felé (vagyis megcsókolta volna) a fiú csak bámult, azt se érette hogy mi van. Utána közölte, hogy épp becsajozott és emiatt lett kedvesebb, odafigyelőbb... mindenkivel.
Én persze nem szeretnélek megijeszteni, csak jobb ha az illetőtől kapod a megerősítést ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!