Jogosan vagyok pipa a barátnőmre?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm kiköltözött külföldre, hogy tudjon egy kis pénzt meg tapasztalatot szerezni. Amíg nem találta kint a helyét, és nem mert ismerkedni senkivel, mindig rajtam vezette le a rossz kedvét illetve a negatív tapasztalatait. Én próbáltam innen a távolból is támogatni, biztattam és elláttam tanácsokkal. Egy ideje azonban túllépett a kezdeti nehézségeken, nem csak munkát és barátokat sikerült találnia magának, hanem párt is. Azóta sosincs ideje velem beszélgetni, pedig én mindig ugrottam, amikor olyan volt a szitu. Nem azt mondom, hogy nem gondol rám, mert gondol, de ahhoz képest, hogy mennyit törődött velem, és mennyi mindent kaptam tőle, keveslem azt a pár sort, amit mostanság kapok. Vagy amit én írok, elolvassa, és vagy nem válaszol, vagy csak fél nap múlva reagál rá éppen valamit. Mástól egyáltalán nem bántana, de tőle igen, mert amíg itt volt alig bírtunk egymástól elszakadni. Együtt is laktunk, és akkor is mindig kommunikáltunk, amikor valamelyikőnk kilépett az ajtón. Mindent megosztottunk egymással, de így mire arra kerülne a sor, már rég elfelejtem, vagy túl vagyok rajta, és így kezd felszínessé válni a dolog. Mintha egy kicsit elfelejtett volna az új barátai mellett, pedig tudom, hogy nem akadályozhatom az ismerkedésben, és másképp nem is lehet bírni egyedül. Szerintetek jogosan érzem a megbántottságot?2014. máj. 29. 00:13
11/14 anonim válasza:
Hát le lehet pontozni, de szerintem jogos az idegesség. Ott voltál vele jóban-rosszban... oké, más ország, MINDEN más. De ha ilyen a kapcsolatotok, valószínűneg tartom, hogy ha írsz neki, a telefon csipog. Na nehogy már ne tudjon neked válaszolni.... Szerintem arról van szó, hogy amíg itt volt, szép volt Veled, jó volt, de az emberek cserélődtek, a helyedbe lépett egy új barátnő, aki mindig ott van, Téged pedig félresöpört. Megértelek teljesen... A helyedben megejtenék neki egy levelet, nem bíráló hangnemben, csak elmondod hogyan is érzel. Meglátod a reakciót, de én szépen búcsút vennék tőle. Semmi értelme annak, hogy szeretnéd tartani ezt a viszonyt, így te sem tudsz továbblépni.. Kitartás!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezzel nagyon sokat segítettél.
2014. máj. 29. 01:10
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is utolsó válaszoló, és mindenkinek, aki válaszolt. Azért nem akarom annyiban hagyni, mert ő is és én is rengeteg energiát fektettünk ebbe a kapcsolatba, és ezt nem szabadna csak úgy kidobni. Ráadásul teljesen egyedül érzem magam nélküle, mert benne tudok csak megbízni igazán. De így most már talán látom az ő helyzetét is.
2014. máj. 29. 01:14
14/14 anonim válasza:
Alapvetően az nem gáz, hogy nem azonnal válaszol. De az igenis sértő, hogy akkor rádakaszkodik, amikor neki nincs senkije, és elvárja, hogy végighallgasd / olvasd, bele sem gondolva abba, hogy neked mennyi dolgod van, aztán amikor meg jobban mennek a dolgok, akkor meg szarik a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!