Miért csinálják ezt?
Az osztályomban van pár fiú aki piszkálni szokott. Néha amikor ott vagyok velük 1x csak elkezdik hogy :szia!! Amikor visszaköszönök kinevetnek.
Meg sokszor röhögnek rajtam. Van mikor csak úgy érzem hogy rajtam röhögnek pedig nem is. Hogy lehetnék jófej, és olyan...olyan rendes hogy elfogadjanak, mint osztálytárs.
Pl ne úgy állj hozzá, hogy neked kéne bármit is csinálni. Ha kiröhögnek, te is röhögd ki őket. Sose felejtsd el, ők is pont ugyanolyan büdöset szarnak, mint te. Semmivel se különbek.
Ha alárendelt szerepet játszol, (te akarsz megfelelni) akkor alárendelt is leszel. Ennyi a titka.
Viselkedj úgy, hogy ők akarjanak neked megfelelni.
Amúgy elég jó helyzetben vagy, mert ez amit csinálnak kb óvoda középső csoportos szint, szóval kb 3 másodterc alatt le lehet őket osztani úgy, hogy az arcukra fagyjon a mosoly. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!