15 éves lány vagyok és még nem volt barátom! Se első csókom se semmi. Engem ez nem zavar s nem is érzem szükségesnek. Ennyire rossz dolog ez?
Egyáltalán nem rossz dolog. Az én barátnőimnek is mind van/volt barátja, de nekem még nem volt komoly kapcsolatom. Lett volna lehetőségem rá, de, akkor még nem éreztem, hogy ilyesmire vágyom. Viszont mostmár érkezhetne az a herceg fehér lovon. :D
Szerintem ne aggódj emiatt, még rengeteg időd van, a barátnőid meg csak fel akarnak vágni, amiért ők már megtapasztaltak valami olyat, amit te nem. Az ilyesmit nem érdemes elsietni, én így jártam, és nem érte meg. Az első fiút, akivel csókolóztam, alig ismertem, de tetszett, hogy tetszek neki és a barátnőim már rég túl voltak az első csókjukon... Sokkal jobb lenne egy meghitt, várva várt alkalomra visszaemlékezni, ahol az illetőt tényleg kedveltem volna és ő sem csak futó kapcsolatra vágyik.
Szóval szerintem ne siesd majd el, csak azért, hogy túless rajta, mert varázslatos élmény lehet, ha a megfelelő személlyel éled ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!