Már minden barátom elfordult tőlem, szerintetek érdemes élni magányosan?
Figyelt kérdés
Már semmi jó sincs az életembe. A barátaimat elvesztettem, a környezetem ellenséges velem, senki sem fogad el olyannak amilyen vagyok. 25 évesen úgy döntöttem, hogy nincs miért ezen az intoleráns világon létezni. Senki sem áll ki mellettem, kerülnek mint a leprást.2014. máj. 21. 10:03
11/16 A kérdező kommentje:
Lehet ez lenne a legjobb. Gondoljatok bele, nem fogok szaporodni.:) nem fogom lerontani az emberiség génállományát. Ennyi, ez az evolúció, az én génjeim nem értékesek, az én gondolataim nem jók.
2014. máj. 21. 13:30
12/16 anonim válasza:
Igen, a depresszió az szinte kivétel nélkül öröklődik, sanszos, hogy a gyerekeid is ilyenek lennének. Jobb, ha nem lesz családod.
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, úgy se tudnék fenntartani egyet sem. Le kell mondanom a gyerekekről, és a szeretetről. Lehet elkötettem magam, vagy megölöm magam. Igen, ez lesz a legjobb.
Nem hiányoznék senkinek se.
2014. máj. 21. 14:25
14/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez lesz a legjobb, mindenki érdekében, ha megölöm magam. Úgy is az egész Föld gyülöl engem. tudom, hogy a falumbeliek is csak arra várnak, hogy meglincseljenek. Összesúgnak a hátam mögött, ilyesmi.
2014. máj. 21. 14:31
15/16 anonim válasza:
Provokatív vagy és feltűnési viszketegséges. Ha valóban akkora problémád lenne a világgal, önmagaddal és a létezéssel, akkor nem itt hisztiznél és sajnáltatnád magad, ignorálva a válaszokat, egyre inkább csak hajtogatva a magadét, hogy mennyire értéktelen vagy, mennyire gyűlöl mindenki, mennyivel jobb lenne nélküled a világnak. Mintha bárki is ezt javasolta volna... Nincsen neked semmi bajod azon kívül, hogy elviselhetetlen vagy és emiatt magányos lettél, és senki sem figyel rád. Emiatt kiírni ide egy kérdést, majd "fenyegetőzni", hogy megölöd magad, teljesen felesleges. Ha igazán szenvednél, szakemberhez fordulnál, kétségbeesés lenne érezhető rajtad. De te teljesen semleges és unott vagy. Ha annyira unod az egészet, menj és legyél öngyilkos, biztos tényleg gyűlöl az egész világ... ugyan már, ne ess túlzásokba... Inkább állj a sarkadra és változtass az életeden...
16/16 anonim válasza:
"No matter what you keep finding something to fight for."
- Joel -The Last of Us-
Érdemes, akkor azért élj hogy találj valamit amiért érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!