Már minden barátom elfordult tőlem, szerintetek érdemes élni magányosan?
A sógornőm 34 éves, soha nem volt férfi az életében, még csak egy randija sem. Egyáltalán nincsenek barátai, a szüleivel él.
Elmegy dolgozni, hazamegy, segít a családnak, pakolgat a szobájában, netezik, tvzik és rengeteget olvas. Ő így nagyon boldog, tök jól elvan. Neked is ezt tanácsolom. Neki nincs szüksége barátokra, meg férfire.
barátkozik
Mindenki kerül és menekül előlem.
Hogy neked mi a jó, azt te tudod.
De az biztos, hogy neked így jó ahogy van, különben változtatnál. Természetesen önmagadon, ha kell, akkor szakember igénybevételével, pszichológiai szakkönyvek olvasásával.
Csak írok neki, és nem válaszolnak. Biztos azért mert tényleg leprás vagyok és visszataszító. A falusiak is gyagyásnak neveznek, meg ott aláznak meg ahol tudnak.
Látják, hogy szenvedek, igen mert nem vagyok ember, hanem valami féreg. Egy tévedés vagyok, egy szörnyeteg.
Te nem akarsz reagálni az üzenetemre?
Pont ez a lényeg, neked tényleg egyedül kell maradnod, mert az sokkal jobb mindenkinek. Az általam említett sógornőm, is teljesen jól elvan, nem háborgat senkit. Neked is ez kellene tenned. Egyszerűen hagy a többi ember, legyél el csak magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!