Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Már minden barátom elfordult...

Már minden barátom elfordult tőlem, szerintetek érdemes élni magányosan?

Figyelt kérdés
Már semmi jó sincs az életembe. A barátaimat elvesztettem, a környezetem ellenséges velem, senki sem fogad el olyannak amilyen vagyok. 25 évesen úgy döntöttem, hogy nincs miért ezen az intoleráns világon létezni. Senki sem áll ki mellettem, kerülnek mint a leprást.
2014. máj. 21. 10:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Azon nem gondolkoztál még, hogy talán nem az egész világgal van probléma, hanem veled? Szép dolog, hogy fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen, de ez még nem jelenti azt, hogy nem tenne jót néhányaknak egy kis pozitív irányú változás.
2014. máj. 21. 10:51
 2/16 A kérdező kommentje:
Én facsartam ki őket a paranoiámmal és a tulzott ragaszkodásommal. Mert egy szörnyeteg vagyok.
2014. máj. 21. 10:53
 3/16 anonim ***** válasza:

A sógornőm 34 éves, soha nem volt férfi az életében, még csak egy randija sem. Egyáltalán nincsenek barátai, a szüleivel él.

Elmegy dolgozni, hazamegy, segít a családnak, pakolgat a szobájában, netezik, tvzik és rengeteget olvas. Ő így nagyon boldog, tök jól elvan. Neked is ezt tanácsolom. Neki nincs szüksége barátokra, meg férfire.

2014. máj. 21. 10:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted normális vagy úgy, hogy paranoiás vagy és megfojtod az embereket a ragaszkodásoddal? Inkább látogass meg egy pszichológust, oldd meg a problémáidat, válj elviselhető emberré, és akkor láss csodát, még szerethető is leszel.
2014. máj. 21. 10:56
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok normális, labilis vagyok.Senki sem átkzik a magamfajtával.
2014. máj. 21. 11:06
 6/16 A kérdező kommentje:

barátkozik

Mindenki kerül és menekül előlem.

2014. máj. 21. 11:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Pont ezért írtam a sógornőm példáját, ő most így tök jól elvan, neked is ez kell!!! Neked is jó és másoknak is jó!
2014. máj. 21. 11:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Hogy neked mi a jó, azt te tudod.

De az biztos, hogy neked így jó ahogy van, különben változtatnál. Természetesen önmagadon, ha kell, akkor szakember igénybevételével, pszichológiai szakkönyvek olvasásával.

2014. máj. 21. 11:21
 9/16 A kérdező kommentje:

Csak írok neki, és nem válaszolnak. Biztos azért mert tényleg leprás vagyok és visszataszító. A falusiak is gyagyásnak neveznek, meg ott aláznak meg ahol tudnak.

Látják, hogy szenvedek, igen mert nem vagyok ember, hanem valami féreg. Egy tévedés vagyok, egy szörnyeteg.

2014. máj. 21. 11:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Te nem akarsz reagálni az üzenetemre?

Pont ez a lényeg, neked tényleg egyedül kell maradnod, mert az sokkal jobb mindenkinek. Az általam említett sógornőm, is teljesen jól elvan, nem háborgat senkit. Neked is ez kellene tenned. Egyszerűen hagy a többi ember, legyél el csak magad.

2014. máj. 21. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!