Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek/tegyünk?

Mit tegyek/tegyünk?

Figyelt kérdés
Nos úgy kezdődött, hogy T. és N. "legjobb" barátnők voltak. Viszont N. úgy bánt T.-vel... Egyfolytába csicskáztatta, úgy beszélt vele, mintha ő lenne a kiskirálynő. De én ezt észrevettem és "magamhoz vettem" T.-t, és ő egy nagyon nagyon rendes lány. Így legjobb barátnők lettünk. És mindenki N.-t sajnálja, ráadásul T.-vel az osztály célpontja lettünk. Foglalkozzunk az utálókkal, vagy hagyjuk őket?
2014. máj. 18. 16:04
 1/2 brandon91 válasza:
ilyenkor azt szokták mondani "ne foglalkozz velük és abba hatják" nos ez nem így van. A való életben a támadás a legjobb védekezés! Ha valaki szemétkedik ne hagyd! szólj vissza keményebbet.. ilyen egyszerű.. lássák hogy nem érdemes szívózni!! Ha hagyod magad nem lesz tekintélyed->nem fognak tisztelni->ugyan úgy lenéznek vagy rosszabb
2014. máj. 18. 16:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:) szerencsére jó vagyok a visszaszólásban :D
2014. máj. 18. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!