Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Távbarátságnak van értelme?

Távbarátságnak van értelme?

Figyelt kérdés
Mióta a legjobb barátnőm a családjával egy másik városba költözött csak telefonon tudjuk tartani a kapcsolatot. Így viszont sokszor nincs kedvem már beszélni vele, nekem kellene, hogy néha személyesen is tudjunk találkozni, mert sok téma van, amit telefonon nem tudok vele megbeszélni. Szerintetek így van értelme fenntartani a barátságot, vagy már amúgy sem beszélhetünk barátságról? Egyébként meg tudnánk néha a találkozást oldani, csak valahogy sosem ér rá és nem is forszírozza. 19/L
2014. máj. 4. 18:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nincs olyan gond, amit a 9. hozzászóló írt.

Próbáltam megbeszélni vele régebben, bocsánatot kért, de nem változott semmi. Könyörögni pedig nem fogok, ha neki is fontos lenne, szerintem nem is kellene és magától is rájönne, hogy így nem túl jó.

2014. máj. 4. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:
az, hogy elgondolkoztál ezen, és zavar, már jelent valamit. rajtad múlik, meddig húzod.
2014. máj. 4. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!