Miért tűnök közvetlenebbnek a fiúkkal?
kaptam olyan visszajelzéseket hogy túl közvetlen vagyok a fiúkkal
én ezt nem igazán értem mert én ugyanúgy viselkedem mind a lányok mind a fiúk társaságában és nem értem ez mitől lesz közvetlenebb..
egyáltalán mit jelent közvetlennek lenni valakihez?
vagy például olyat is hallottam már vissza hogy adott fiúhoz közvetlenebb voltam/vagyok mint másokhoz, és hiába mondogatom hogy csak barátok vagyunk és csak barátként tekintek rájuk, akkor is ez a "nekik van igazuk" hozzáállás van
csak nem értem hogy miért feltételezik ezt, vagy esetleg mit lehetne tenni hogy ne legyek "túl" közvetlen vagy egyáltalán ne legyek az?
gondolom 13-14 lehetsz.
Nos szerintem ne érdekeljen ez a vélemény. közvetlen vagy azokhoz akikkel jóban vagy ez így van rendjén. Ha te fiúkal is jóba vagy az csak jó dolog mert ebből látszik hogy nyitottabb vagy mint mások. :)
az a baj, hogy állítólag sokan félreértik ezt a fiúkkal való közvetlenségemet, szerintem nyomulósnak tűnhetek
és nem akarom hogy ezt gondolják rólam
csak nem értem miért gondolják mindezt..
mert szerintem megölelni egy fiúbarátot, beszélgetni vele még nem ad okot a feltételezésre hogy bármit is akarnék tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!