Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Holnap csajos estét tartunk a...

Holnap csajos estét tartunk a barátnőmmel, mivel készüjek? Mit főzzünk? (gyors és olcsó (bb) ).

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 11:45
 1/9 A kérdező kommentje:
készüljek!*
2014. ápr. 29. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Melegszendvics, rágcsa, italok, zene :)

Esetleg egy jó film.

2014. ápr. 29. 12:08
 3/9 A kérdező kommentje:
milyen italok? 33 hetes kismami vagyok ezt elfelejtettem.:)
2014. ápr. 29. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sült krumpli, ez mindig bejön.

Lehet tepsis burgonya kis kolbásszal megbolondítva, savanyúval.

Lehet disznótoros: véres, májas, kolbász - de csak ha jóevők.

Az örök fogyózóknak nagy adag saláta, lehet csak olajos-salátaecetes, vagy majonéz mártásos. Mehet bele a sonkától, főtt tojásig, hagyma, paradicsom, egy alma, kukorica, uborka, sajt....minél gazdagabb, annál jobb.

A hasábburgonyához mártogatós mindenféle ízesítéssel.

Egy jó paprikás krumpli is megteszi puha kenyérrel.

Sok függ a csajok ízlésétől.

2014. ápr. 29. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pezsgő - a nem kismamáknak, neked kölyökpezsgő, múltkor kóstoltam jó az is:) Ezzel köszöntitek az érkező kisbabát.Egy - két dobozos üdítő, meg kis sör,akiknek nem kell absztinencia, pláne, ha a súlyosabb étel mellett döntötök.
2014. ápr. 29. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Most látom, hogy csak ketten lesztek. Akkor nem kell mennyiség, meg könnyebb is dönteni.
2014. ápr. 29. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Alkoholos a többieknek, aki szeretne inni: pezsgő, általában azt sokan szeretik, finom édes likőr, bor, de biztosan tudod, hogy mit szeretnek a csajok

Nem alkoholos: alkoholmentes pezsgő, vagy gyerekpezsgő, finom gyümölcslevek, amiket szerettek, vagy amik különlegesek és nem isztok olyan mindennap

2014. ápr. 29. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Jajj, én is úgy olvastam, hogy többen lesznek :D

Na akkor könnyű, két embernek nem kell olyan sok minden :)

És gondolom, tudod, hogy miket szeret a barátnőd.

2014. ápr. 29. 12:42
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok,fantasztikusak vagytok. már megvan hogy mi lesz a menü. veszek 2 fele gyümölcslevet(na meg gyerekpezsgőt)sós és édes sütiket,és csinálunk spagettit.:)tényleg sokat segítettetek,koszonom.
2014. ápr. 29. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!