Ez jó, vagy "viszahúz a múltba"?
Idén lettem gimis. Nagyon szerettem oda járni, ezért nehéz volt elszakadni. A barátok a tanárok az épüle, az órák, minden nagyon hiányzik. Habár mostanában már az új sulimat is szeretem, ezért nem vagyok szomorú a régi miatt.
Ma facebookon bejelölt az egyik volt ovistársam, és meg is beszéltük, hogy majd találkozunk meg minden. Ettől nem fog visszatérni az, hogy szomorú vagyok mert annyi mindentől meg kellett válnom?
Minden nyolcadikos ezt érzi amikor el kell hagynia az iskolát. (Persze csak ha szerette) De ez idővel majd elmúlik, persze nekem is hiányzik így 3 év után a régi sulim, de már nem túlzottan. Néha jó visszagondolni rá, hogy milyen jók voltak a közös órák, meg a tanárok stb.. De el kell fogadnod, hogy most már gimnazista vagy. Inkább élvezd ki, hogy ott milyen jó, mert 4-5 év múlva onnan is el kell ballagnod.
Ezt a volt ovistáram dolgot meg dönts el te.. :D Ha így gondolsz rá, hogy visszahúz a múltba akkor valószínűleg vissza fog... De az ovistársaim közül már annyira megváltozott mindenki, hogy nem jut eszembe a múltból semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!