Haverom előtt ciki dolgot csináltam részegen?
Sziasztok!
2 hete történt velem egy roppant gáz dolog. Életembe így még nem rugtam be, mint akkor. Nem szoktam inni, de sajnos becsúszott egy olyan dolog, amikor is nem emlékszem mindenre. Egyik legjobb haverom segített hazajutni, viszont össze hánytam magam, ami egy dolog.. Viszont emlékszem valami olyanra, hogy mondtam neki, h "nagyon kell pisilnem". Rémlik valami olyan, h előtte pisiltem... Nagyon cikinek érzem... Hogy tudjam meg, h ez megtörtént e? Tegyek valamit, vagy ne feszegessem ezt? Roppant cikinek, és gáznak érzem az egész történetet...
22F
na,például tegnap este haverom apja támogatott le egy padra,mert nemtudtam holvagyok.aztán pacsiztunk és ment tovább:D
nincs ezzel semmi probléma,szerintem ha ismeri egymást akét ember akkor termésszetes hogy segít a másiknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!