Haverom előtt ciki dolgot csináltam részegen?
Sziasztok!
2 hete történt velem egy roppant gáz dolog. Életembe így még nem rugtam be, mint akkor. Nem szoktam inni, de sajnos becsúszott egy olyan dolog, amikor is nem emlékszem mindenre. Egyik legjobb haverom segített hazajutni, viszont össze hánytam magam, ami egy dolog.. Viszont emlékszem valami olyanra, hogy mondtam neki, h "nagyon kell pisilnem". Rémlik valami olyan, h előtte pisiltem... Nagyon cikinek érzem... Hogy tudjam meg, h ez megtörtént e? Tegyek valamit, vagy ne feszegessem ezt? Roppant cikinek, és gáznak érzem az egész történetet...
22F
Az, hogy lehánytad magad, az egy dolog, kellemetlen, de ez van. A pisilés meg nem ciki szerintem, én is támasztottam már meg havert hátulról, mikor részegen pisilt, meg engem is támasztottak már, nem néztük a másikat még akkor sem és nem hiszem, hogy ő is direkt lesett volna, vagy ha igen, hát ... na mindegy is.
Szerintem ne feszegesd a dolgot, köszönd meg neki legfeljebb, hogy hazavitt és kész.
Hallod. Én egyszer a spanom házában egy szűk körű baráti buliban nem azt mondtam hogy nagyon kell pisilnem, hanem konkrétan eltévesztettem egy folyosót részegen, és kimentem az előszobába a cipők közé lehugyozni a falat. Azóta erre szoktunk koccintani a nagyobb bulik előtt.
Komolyra fordítva a szót, attól függ, hogy mennyire jó barátodról van szó. Ha egy egyszerű haver, akkor igen, gáz. Inkább hagyd el a francba, úgyis elfelejtik, kevesebb idő alatt mint gondolnád. Ha jóbarátodról van szó, akkor nem gáz. Részeg voltál, ő meg kisegített. Máskor lehet hogy pont fordítva lesz.
ez egyáltalán nem ciki.én tescó parkolóban hugyoztam úgy,hogy haverom 20 centiről nézte,hogy mit csinálok,mert már nem látott XD
másnap röhögtünk egy jót rajta,meg leb*ziztuk egymást,ennyi igazából,nem csinálunk az ilyenekből nagy ügyet.
köszönöm válaszokat.
Hát igazából én is segítettem már rajta, de akkor nem részeg volt, de az alap dolog, de ezt picit másnak érzem... Remélem ő is így gondolja, mint Ti! Bár nem érzem, h neheztelne rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!