Most akkor mivan?
Figyelt kérdés
A baratnomre rairt egy fiu aki egy evvel idosebb nala hogy bejon neki meg hogy meg akarja szerezni meg ilyenek..de a fiu csak azt irogatta neki vagyis arrol hogy neki legalabb nem befele no a csocse meg hogy jo segge van..na szoval ezekrol. Es nekem a baratnom azt mondja hogy nem akar tole semmit. En mondtam neki hogy akkor irja meg neki hogy nem akar semmit. De o erre azt mondta hogy nincs ereje megirni neki. Akkor most tetszik neki es nekem nem meri megmondani?! Vagy most mivan? Mert nem tudok kiigazodni rajta meg nem tudom nagyon elhinni neki.. Mert ugy tiltakozik mintha igazabol tetszene neki csak nem meri bevallani..vagyis inkabb ez az eroltetett tiltakozas.2014. ápr. 26. 21:37
1/2 anonim válasza:
Ha lekoppintja, akkor nem fog tőle bókokat kapni. Igényli még hogy dicsérjék.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
2014. ápr. 26. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!