Pannii1125 kérdése:
Most akkor mivan?
Figyelt kérdés
Van egy gyerek,aki tetszik.De nagyon nagyot képzel magáról. a barátnőim ismerik és mondták is nekem hogy mekkora egy bunkó mindenkivel.És néha meg is szokott bámulni .de néha meg csak keresztül néz rajatm..DE én sajnos addig bizok benne hogy jófej amig engem nem "szól le" .. de tudom hogy velem is egy bunkó lenne. de még mindig tetszik.. és nemtudok ellene semmit sem tenni :///2014. febr. 7. 23:41
2/4 anonim válasza:
Most akkor az van, hogy feküdj le aludni.
3/4 anonim válasza:
Hát akkor járj vele. Hagyd, hogy megdugjon aztán eldobjon mint egy rongyot. Ha ennyire buksz a bunkókra akkor mást nem lehet tenni.
4/4 anonim válasza:
Panni, Panni, Panni, Panni... Panni, Panni, Panni, Panni, Panni, Panni, Panni, Panni.. Panni, hát szabad ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!