Ha egy 21 eves fiu akivel most ismerkedem 3 napja beszelunk es nem hozta fel a sex temat az udvariassag vagy barat zonaba kerultem?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 21:57
11/14 anonim válasza:
3 nap után??? Én azon akadnék ki, ha ennyi idő után már szexelni akarna... Hova jut a világ, végre egy normális pasi, erre persze hogy egy ribibe botlik bele. Aztán csodálkozunk, ha minden fiú előbb akarja megtudni az ágybéli képességeinket, mint a nevünket...
12/14 anonim válasza:
8-as: Lemondanék hát! Eddig kétszer szavazhattam volna, de csak most éltem vele először. Engem annyira nem tenne bánatossá ha nem szavazhatnék.
Én lennék két lábon járó szakácskönyv is, ha cserébe a papus hozza haza a suskát nekem :)
Bár lehet a tűzoltók is gyakori vacsora vendégek lennének nálunk :)
13/14 anonim válasza:
Ha NEM hozza fel, akkor ez van.
Ha meg IGEN, akkor egy tapló paraszt ki a szexre megy.
Szóval ebből jól nem lehet kijönni.
14/14 anonim válasza:
Én három hete ismerkedem a hölggyel, de még én sem hoztam fel a szex témát. Szimplán azért, mert a hölgy nem ribi, és nem könnyűvérű, és elsősorban társat keresek nem pedig kefélőpajtit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!