Sok üzletben dolgozó eladó azt hiszi, a vevők vannak őértük. Miért?
Leginkább a fiatalabb nőkre jellemző ez, bedobják a flegma, unott, kedvetlen, "én ennél sokkal többet érek" stílust, és így szolgálják ki a vevőket. Tegnap bementem egy benzinkútra, hogy a mosójukhoz váltsak pénzt, mert 100ft-al működik. Egy 1000-est adtam, a lány 10db 100-ast adott, de mondtam neki, köszi, ennyi nem kell, legyen másnak is. Erre elkezdett pofákat vágni, meg csapkodni...
Vagy a postán a kiscsaj, hiába állok ott már vagy 5 perce, elrendezi a borítékjait, meg minden vackot még, aztán nagy kegyesen hozzámszól, hogy mit szeretnék...
Vannak bizonyos eladók, akik azt hiszik, ők ilyenkor már pozícióban vannak, és kiélhetik beteges hajlamaikat, félresikerült neveltetési szokásaikat.
A munkáltatók nem nézik felvételkor, kiket vesznek fel?
Mert az éltben is így élnek. Azt hisszik, hogy attól többek ha az ő "hatalmi" poziciójukban megalázhatnak mást.
Ill a felvételnél nem igazán számít a személyiség. A külső az elsődleges szempont.
(A kérdésedet kiegészíthetted volna még a hivatalokban található embergyűlölő díszpitsákkal.)
"A munkáltatók nem nézik felvételkor, kiket vesznek fel?"
DE, NÉZIK!!! Csak a szemponjaik nem azok, amire te gondolsz, NEKIK ugyanis az a lényeg, hogy KÉPZETLEN és OLCSÓ embereket állítsanak be. Ha az ügyfelek nagyon reklamálnak, akkor elküldik öket, ´felvesznek helyette másik ugyanilyen valakit.
utolsó: ez nem rossz, volt ilyen tényleg? :-)
Az elsőhöz meg: hát, a hivatalokban dolgozó hölgyemények már megkaptak mindent az élettől, múltkor egy NAV-os nőcit hívtam fel, nagyon remegett a hangja szerencsétlennek, teljesen megsajnáltam, pedig csak egy nyomtatvány kitöltéséről akartam kérdezni.
Ezeket a flegma boltos libákat kötelezném pl egy, NAV-os, vagy ügyvédi irodának a pénzbehajtási osztályán való legalább 1 éves munkavégzéshez. Talán egész jó feleségek lennének belőlük utána. :-)
Jaja, én is ezt vettem észre, a képzetlen, gyorsan helyettesíthető munkaerő, mint az egyes eladók, portások szeretik megjátszani azt hogy itt bizony most ők a nagyfőnökök.
Én tulajdonképpen lesz..rom, úgy vagyok vele, hogy én tanulok, és olyan melóm lesz amiben lesz előrelépési lehetőség, plusz kezdőként 2x annyit kapok mint ő most. Míg az ilyen "széplányok" idővel felnőnek, aztán max valami gyárba veszik fel őket 3 műszakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!