Legjobb barátomról kiderült hogy áttétes rákja van. Nem tudom mit csináljak :S mit tegyek?
17éves lett pár hete. Fiú.
Átlagos fizikum. Sokat humorizált, mindíg vicceskedett, de most nagyon le van törve..
Nyirokrendszeri kiindulású?
Az immunerősítés és a sport fontos, nem szabad, hogy legyengüljön. A fiatalok néhány alternatív gyógymódra jobban reagálnak.
A lelki oldalával kapcsolatban pedig szerintem érdemes lenne egy kicsit sűrűbben élnie és mindig tervezni valamit holnapra. Az agy valahogy mindig előreviszi az embert.
A nagymamám 94 éves, már számtalan betegségen túl van, amikor 78 volt áttétes vastagbélrákja volt. A teste fizikai képtelenség, hogy még életben van. Olyan a csontritkulási százaléka, hogy már szinte puhatestűnek számít:-)))) Jár, mozog és még a 4.-re is felmegy egyedül. Valamiért az elméje viszi előre, hogy másnapra mindig valamit tervez.
1.nézd meg az 50/50 című filmet
2.vedd rá, hogy táplálkozzon egészségesen, és sportoljon rendszeresen. ez a kettő a leggyakoribb dolog, amit egy rákos ember nem csinál.
2.1.a rák kilakulását erősen csökkentik a flavonoidokban gazdag zöldségek, feltételezem a kialakult rák csökkentésére is alkalmas
2.2.mozogjon minden nap, akár kétszer is, nem kell megerőltetni magát mert akkor legyengül a szervezete, elég csak felpezsdítésnek pár könyebb gyakorlat.
3.a fizikai teendőkön túl lelkileg is jól kell éreznie magát
3.1.szórakoztasd
3.2.ha szomorú a dolog miatt, akkor dolgozzatok azon, hogy ne foglalkozzon vele, fogadja el, hogy minden ember meghal egyszer, és pont ezért kell kihasználni minden lehetőséget a boldogságra. érdemes megtanulnia pár meditációs, vagy önkontroll technikát, hogy kezelni tudja az érzelmeit, kétségbeesését.
itt találtam egy hosszú és hasznos, tudományos hozzászólást, érdemes utánanézni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2345..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!