Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barat az ilyen? Ti mit tennete...

Barat az ilyen? Ti mit tennetek a helyemben? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Na szval az volt h az egyik volt bnom elkerte a facebook jelszavamat h kibekuljon vkivel.En megadtam.2 het mulva probalok belepni, nem tudok..megvaltoztatta a jelszavamat.. :/ 1 het mulva megadta..lattam h nagyjabol az osszes baratomnak aki fontos neem mindenfele sertest irogatott..nagyon osszevesztunk.Az osszes baratom haragudott "ram".A csaj felevkor elment a sulibol.De meg onnan a masik sulijabol is gyozkodi a barataimat h en irtam, ne higgyenek nekem h o irt.. Az egyik baratom egy honapja kibekult velem mert hitt nekem.Aztan 1 hete kiderult h nem is hitt nekem, osszejatszott a csajjal,h szivassanak engem.Nekem ez nagyon rosszul esett mert csalodtam meg 1 baratomban.A csaj azota is kuldi a fenyegeto sms-eket, amiben nagyon durvakat ir, h mit tesz velem amiert elmondtam mindenkinek h o irt az en facebookombol.. :c H bekithetnem ki a barataimat, h higgyenek nekem?? Tudom h naon hulye voltam amikor megadtam a csajnak a jelszavamat, de en akk telleg biztam benne.. :c Mit csinaljak a barataimmal??senki szoba se all velem..irhattok privatot is, csak lecci segitsetek!! Elore is koszonom az ertelmes valaszokat, es bocsanat h hosssu lett az irasom, de most mindent kiadtam magambol.. :c SEGITSETEK!!

13/L

2014. ápr. 23. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem hisznek Neked akkor nem voltak igazi barátok. Ilyenek után meg ne fuss.
2014. ápr. 23. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod oldani, hogy személyesen találkozz vele akkor kérd számon és vedd fel a beszélgetéseteket.
2014. ápr. 23. 14:40
 3/10 A kérdező kommentje:

1.,Az a baj, h ok a legjobb barataim..de legfokeppen 2 ember erdekel a 6-bol..a szerelmem,es a legjobb baratom..

2.,Sajnos nem megoldhato nem fog miattam eljonni onnan ahova most jar..chatre gondoltam, h azt megmutatom, de mivel ott nem val be semmit,mert valakitol megtudta h a chatelest akarom megmutatni.. :c

2014. ápr. 23. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor menj el te hozzá. Vagy mutasd meg azokat a fenyegetőző sms-eket. Ha ezek után se hisznek neked akkor hagy őket, nem igazi barátok.
2014. ápr. 23. 15:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Megmutattam volna az sms-eket de mindig ott hagynak, meg se nezik amit mutatok.. :(
2014. ápr. 23. 15:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű. 13 éves vagy sem, ezzel már el lehet sétálni a rendőrségre és ha mást nem, talán elbeszélgetnek vele.
2014. ápr. 23. 16:59
 7/10 Firedoom ***** válasza:
Ha egy "baratom" ilyet tenne pofanvagnam es tobbe hozza sem szolnak, az elozonek igaza van, sz mar siman rendorsegi ugy nem is egy szabalyt/torvenyt szegett meg.
2014. ápr. 23. 17:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Dehat, en adtam meg neki a jelszavamat..igy is o kovetett el buncselekmenyt?? :o
2014. jún. 9. 16:12
 9/10 Firedoom ***** válasza:
Te hulyeseget o buncselekmenyt kovetett el, valasz melyik a jobb
2014. jún. 9. 17:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Jaa..am azota mar beken hagy,ugyh mind1..
2014. jún. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!