Barat az ilyen? Ti mit tennetek a helyemben? Tobbi lent.
Na szval az volt h az egyik volt bnom elkerte a facebook jelszavamat h kibekuljon vkivel.En megadtam.2 het mulva probalok belepni, nem tudok..megvaltoztatta a jelszavamat.. :/ 1 het mulva megadta..lattam h nagyjabol az osszes baratomnak aki fontos neem mindenfele sertest irogatott..nagyon osszevesztunk.Az osszes baratom haragudott "ram".A csaj felevkor elment a sulibol.De meg onnan a masik sulijabol is gyozkodi a barataimat h en irtam, ne higgyenek nekem h o irt.. Az egyik baratom egy honapja kibekult velem mert hitt nekem.Aztan 1 hete kiderult h nem is hitt nekem, osszejatszott a csajjal,h szivassanak engem.Nekem ez nagyon rosszul esett mert csalodtam meg 1 baratomban.A csaj azota is kuldi a fenyegeto sms-eket, amiben nagyon durvakat ir, h mit tesz velem amiert elmondtam mindenkinek h o irt az en facebookombol.. :c H bekithetnem ki a barataimat, h higgyenek nekem?? Tudom h naon hulye voltam amikor megadtam a csajnak a jelszavamat, de en akk telleg biztam benne.. :c Mit csinaljak a barataimmal??senki szoba se all velem..irhattok privatot is, csak lecci segitsetek!! Elore is koszonom az ertelmes valaszokat, es bocsanat h hosssu lett az irasom, de most mindent kiadtam magambol.. :c SEGITSETEK!!
13/L

1.,Az a baj, h ok a legjobb barataim..de legfokeppen 2 ember erdekel a 6-bol..a szerelmem,es a legjobb baratom..
2.,Sajnos nem megoldhato nem fog miattam eljonni onnan ahova most jar..chatre gondoltam, h azt megmutatom, de mivel ott nem val be semmit,mert valakitol megtudta h a chatelest akarom megmutatni.. :c

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!