Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? A haverjaim folyamatosan cikizik, nem tudom már mit csináljak! Bővebben lent!
Az én barátnőm meg szokott kötni és szemüveges.Ezért minden haverom nagymaminak cikizni,pedig rohadt szép és tudom,hogy ők is így gondolják.Szerintem csak irigység.
Ne foglalkozz ezzel,ne foszd meg magadtól a szerelmet a barátaid miatt.Én meg se hallom ha cikizik
16/F
sztem meg a mai világban tök értékelendő h nem béget együtt a nyájjal. Igazi egyéniségre vall. Vegyél példát róla és vállald Te is bátran!
Mellesleg átgondolnám, h a "barátaim" mennyire azok, ha így tisztelik a választásod!
Az ilyenek nem barátok. Oké, hogy egyszer-kétszer viccelnek valamin, de hogy ezzel cikiznek. Nagyon gáz!
Egyébként elég fura értékrendjük lehet. Én szeretek színházba, hangversenyre járni. Nagyon jó és értelmes kikapcsolódás. Nem kell mindenkinek szeretni, mert nem vagyunk egyformák, de ki azért piszkál valakit, az nagyon buta lehet.
Az is lehet, hogy egyszerűen csak féltékenyek rád, hogy neked van egy normális barátod.
A Maugli talán a Dzsungel könyve c. musicalből jött. Nem tudom, játsszák-e most nálatok. (Én nem pesti vagyok.)
Valószínűleg amikor kötelező volt általános 5.ben megnézni a dzsungel könyvét, csak a Maugli maradt meg nekik!:)
Amúgy nem tudom, tudtommal amatőr színházban még náluk ő játszotta Mauglit, de arról nem hiszem hogy tudnának, lévén, hogy szinte sosem beszélgetnek. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!