Legjobb barátnőm ezt miért csinálja? És mit tegyek én? (többi lent)
Barátnőm mindig mondja,hogy nem keresem.Hol ott én írok neki vagy hívom,de nem válaszol,vagy ha felveszi a telefont akkor azt mondja majd hívlak.
Mindig ez a "majd írok" "majd hívlak"
1-2 napig ilyenkor nem is keresem,hogy kapjon észbe.De akkor meg kiakad,hogy nem is hiányzok neki.Meg a barátság nem arról szól,hogy csak az egyik keresi a másikat.
Ilyenkor mondom,hogy hát én írtam neked meg hívtalak de úgy mond lekoptattál.Erre meg sok dolgom van tudod jól. Persze tudom,hogy most nagy összevisszaság van az életében, munkahely,párkapcsolat,családi ügyek.
Én ezeket mind megértem!!!
Csak azt nem,hogy miért én vagyok lehordva,hogy nem keresem amikor ő nem válaszol.
Nem tudom mit kéne tennem,már egy 1 hónapja kb,hogy ezt "játsszuk" amióta lett melója.
Tegnap hívott fel,hogy ha melóban végeztem akkor hívjam fel és talizunk. Végeztem a melóval.Felhívtam, 3x hívtam nem vette fel. Jó haza mentem.Este fél 9 körül írtam rá "mizu van?" Semmi reakció. 11 körül meg ír egy olyat,hogy majd "holnap(vagyis ma) beszélünk,jóéjt,puszi"
Ma 2x bent volt facen,de nem írt semmit,pedig vártam.
Szóval ez a 2.nap,hogy nem beszéltünk.Jelenleg is bent van facen,de nem ír.Holnap már rá írok ha addig nem képes írni.
De megint én leszek lehordva,hogy nem keresem.
Ha meg keresem minden nap és nem válaszol rá magamból csinálok hülyét.
Szeretem nagyon,legjobb barátnőm,mindig egymás mellett állunk bármi van.De ami az utóbbi 1-1,5 hónapban zajlik elég fura.
Mondtam neki,hogy" én kereslek csak te nem válaszolsz,vagy mindig az mondod/írod,hogy majd majd.Aztán ilyenkor direkt nem írok,hogy majd ha lesz időd írsz."
Vmi ilyesmit mondtam neki.
Ma reggel írtam neki,hogy mi van vele,meg hogy megígérte,hogy tegnap írni fog de nem írt.Aztán felhívott és mondta este találkozunk.Mondom oksa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!