Kiket tartasz igaz barátnak?
Szerintem nincs ilyen, hogy igazi barát. Vannak emberekkel kapcsolatok és ezekben lehet mélyülni és egy csomóféleképpen. A dolog lehet valamennyire asszimetrikus is és elve van benne egyfajta hullámzás, közeledés távolodás. Egy baráti társaságon belül is szépen látszik, hogy kinek kinek másokkal erősebb,gyengébbek a szálai, de ezzel semmi gond. És a két félen múlik, hogy mennyire képes kinyitogatni a másikat és milyen irányba. Fontos, hogy az ember ne sértődjön meg. És fontos, hogy gondozza a kapcsolatot. Szerintem az egész mélye valami érzület és akarat.
Szóval szerintem nem sok értelme van ilyeneken filózni, hogy igazi barát e x. Gondozni kell a kapcsolatot, amennyire tudjuk és akarjuk és nézni, hogy mi lesz belőle, az se baj, ha kevesebb, de szuper ha több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!