Akit a legjobb barátnődnek tartasz, neki is te vagy?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 08:53
1/8 anonim válasza:
Igen, és ezt az elmúlt 32 év igazolja.
3/8 anonim válasza:
Mondta nekem,hogy én vagyok neki a legjobb.Rajtam kívül másokban nem igazán bízik.
4/8 anonim válasza:
hat bnoje biztos nem xD
de top listas barat igen :)
en nem is akarok lenni a legjob/egyetlen, nincs idom, jobb ha nem vagyok akkor massal is tud megosztani dolgokat, idovel megertette, nem keri szamon, miert nem voltam.
5/8 anonim válasza:
Nem, legalábbis nem az egyetlen. De nem kérem, hogy válasszon, nem az a fontos.
6/8 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés, ugyanaz a válaszom erre is:
Nem tudom, és nem is érdekel. Amíg jóban-rosszban számíthatunk egymásra, őszinték vagyunk és mindent megbeszélünk, mi a bánatért érdekeljen, hogy most első számú vagyok-e, vagy sem. Én sem rangsorolom a legközelebbi barátaimat, tini hülyeségnek tartom.
7/8 Lenore Pein AsamiYuu válasza:
Hát lehet, hogy a legjobb nem, de jó az igen és nekem ő a legjobb (sokat köszönhetek neki; az épp eszemet és az életem is:) ).
8/8 anonim válasza:
Igen. Es 1 nap alatg kb 300szor el is mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!