Ha én nem tudok örülni a nem jogos sikerének, akkor én nem is vagyok igaz barátja?
Van 2 barátom, igazából így 3-an szoktunk mindenhova együtt lógni. Egy szakra járunk egyetemen. De ha mondjuk az egyikőjüknek sikerül egy zh-ja úgy, h tudom, h puskázott, de nekem meg nem sikerül (tegyük fel én is puskáztam), akkor nem tudok örülni, h neki azért meglett.
Ez csak egy példa, de azért egyetemen ez sokszor előfordul :P
Én szeretnék ezen változtatni, mert én tényleg szeretnék örülni a sikereiknek.
ilyen esetben nem kell örülni a másik sikerének.
mert velem meg az volt, 3-an együtt tanultunk, úgy hogy ők igen, én meg nem vettem elő a tankönyvet sem, csak hallgattam őket, gyakoroltam velük, tehát én voltam a legh¨lyébb, erre csak én menetem át, és egyik sem örült az én sikeremnek, sőt, ezek után nem tanultak velem.és szerintem ez természetes reakció valahol.
hát jó neked.
én még ilyet nem kaptam.
sőt bnőm amikor nekem 4-es lett neki, ,-as, közben rólam másolta az egészet, még húzta a száját, hogy nekem jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!