Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha én nem tudok örülni a nem...

Ha én nem tudok örülni a nem jogos sikerének, akkor én nem is vagyok igaz barátja?

Figyelt kérdés

Van 2 barátom, igazából így 3-an szoktunk mindenhova együtt lógni. Egy szakra járunk egyetemen. De ha mondjuk az egyikőjüknek sikerül egy zh-ja úgy, h tudom, h puskázott, de nekem meg nem sikerül (tegyük fel én is puskáztam), akkor nem tudok örülni, h neki azért meglett.

Ez csak egy példa, de azért egyetemen ez sokszor előfordul :P

Én szeretnék ezen változtatni, mert én tényleg szeretnék örülni a sikereiknek.

2014. ápr. 11. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ilyen esetben nem kell örülni a másik sikerének.

mert velem meg az volt, 3-an együtt tanultunk, úgy hogy ők igen, én meg nem vettem elő a tankönyvet sem, csak hallgattam őket, gyakoroltam velük, tehát én voltam a legh¨lyébb, erre csak én menetem át, és egyik sem örült az én sikeremnek, sőt, ezek után nem tanultak velem.és szerintem ez természetes reakció valahol.

2014. ápr. 11. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen fordított is előfordult már velem, de ők attól tényleg örültek. Legalábbis egyőkőjük, vagy csak nagyon jó színész nem tudom :D pedig én akkor tényleg rosszul éreztem magam, h akkor emg nekik nem sikerült :/
2014. ápr. 11. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:

hát jó neked.

én még ilyet nem kaptam.

sőt bnőm amikor nekem 4-es lett neki, ,-as, közben rólam másolta az egészet, még húzta a száját, hogy nekem jobb lett.

2014. ápr. 12. 00:31
 4/4 anonim ***** válasza:
*neki 3-as
2014. ápr. 12. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!