Mit tegyek? Már nem akarja, hogy a barátja legyek?
A legjobb barátnőm mostanában elkezdett barátkozni a suli menőivel.
Engem mindig leakar rázni! Minden Péntek délután elmegyünk sétálni,de most az anyukája előtt mondta,hogy mivel elutaznak a szülei nem jön. Erre az anyukája azt felelte márpedig nyugodtan jöhet velem sétálni. A barátnőm pedig rögtön rávágta "nem megyek sétálni! Nem értitek?"
Ez még oké is volt,de akárhányszor a nagymenőkhöz keveredünk mindig le akar égetni.
Pl.:akár mit csinálok "te hülye vagy,hagyjál már a hülyeségeiddel békén" mondatokkal azok meg úgy néznek rám mint valami hülye gyerekre!
Sokszor sírtam már emiatt,s holnap szerintem kiborítom a bilit,hogy mondja meg mi a baja velem.
Szerintetek,hogy kérdezzek rá? Hogyan fogalmazzam meg neki a problémámat?
"A legjobb barátnőm...Engem mindig leakar rázni!"
Tehát vagy nem akar már a barátnőd lenni, vagy a "menők" közé történő beintegrálódástól elsorvadt az agya.
Mint a legjobb barátod, szerintem úgy lenne fair, ha előbb megpróbálnád kulturáltan megbeszélni vele a problémádat, négyszemközt, és ha ez sem jön be, akkor robbanhat a bomba és szegényebb leszel egy idióta barátságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!