Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok! Titeket zavarna egy...

Lányok! Titeket zavarna egy ilyen baráti kapcsolat?

Figyelt kérdés
Zavarna, ha egy fiú lányos dolgokra vágyik? Ölelés, puszi, sétálás, lelkizés, ha nagyon érzelmes a fiú? Titeket zavarna, ha egy fiú ilyen barátságra vágyik? :) 17/f

2014. ápr. 6. 12:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10: Ezt komolyan gondolod, vagy gúnyolódás volt? És ha igen, akkor miért?
2014. ápr. 6. 13:01
 12/20 1112 ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene
2014. ápr. 6. 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha nem viszi túlzásba a lelkizést, akkor nincs gond. :D Szerintem aranyos. Csak ne legyen túlságosan rányomulós. :D A puszi kicsit furcsa, de az ölelést bármikor elfogadom. :D

Bár lehet, hogy az én korommal nem számít ez túl sokat most neked. :D

13/L

2014. ápr. 6. 13:05
 14/20 anonim válasza:
100%

Szeretem, ha egy fiú ilyen.. A barátom is ilyen romantikus :)

17/L

2014. ápr. 6. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Lányok, kicsit félreértettétek a kérdést. Itt nem párkapcsolatról van szó. Abban teljesen alap dolgok ezek. Nem barátnőt akar, akivel ezeket csinálja...

Ő baráti kapcsolatban akar ilyenekben részesülni.

2014. ápr. 6. 13:18
 16/20 A kérdező kommentje:
#15: Pontosan. :) Párkapcsolatot el sem tudnék képzelni ezek nélkül. Baráti kapcsolat van a kérdésben, arra gondoltam.
2014. ápr. 6. 13:19
 17/20 anonim ***** válasza:

Én értettem a kérdésed. De, mint a példa mutatja, pár válaszoló félreértette.

Párkapcsolatban szerintem is teljesen alap.

2014. ápr. 6. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban alap, barátságba ez már nem fér bele. Engem biztos zavarna, nem vágyom ilyesmire, arra ott van a párom.
2014. ápr. 6. 15:19
 19/20 anonim válasza:
ez azt jelenti, h nagyon szeretet hiányos. szeresd és légy hozzá hű, ő nem fog megcsalni :)
2014. ápr. 6. 18:54
 20/20 anonim válasza:
szerintem nem baj, ha egy fiu ilyen, sőt...nekem is van pár szoros kapcsolatom, fiukkal 3 puszival köszönök, ahogy a lányokkal is, sokszor átöleljük egymást, és egy.kettővel éjszaka 2-3 órálat sétálgatunk, és bszélgetünk:)
2014. júl. 10. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!