Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Velem egyidős lányok! Ti nem...

Velem egyidős lányok! Ti nem érzitek ezt?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne, egy legjobb barát, egy olyan személy aki olyan mint én és mindent meg lehet vele beszélni meg hülyéskedni az ellenkező nemből? aki néha átölel ha baj van. tudom arra ott vannak a legjobb barátnők, de én mindig is egy legjobb fiú barátra vágytam :/ és egyszerűen nem találom.... 14/L

2014. ápr. 3. 19:34
1 2
 11/17 anonim válasza:

Nekem is jó lenne egy ilyen barát. Vannak nagyon jó barátnőim de nekik nem mindig lehet elmondani mindent. Am

Volt ilyen barátom de én csak barátként néztem rá ő meg többet akart.

2014. ápr. 5. 12:55
 12/17 anonim válasza:

Hümm... Én egyszerre érzem magam túl szerencsésnek és szerencsétlen idiótának is: Van egy fiú barátom, hat évvel idősebb nálam, de valóban pont olyan, mint én.:D Még csak egyszer találkoztunk meg párszor beszéltünk, de jó barátnak tartom. Nagyon lányos.:D Már szinte az ,,álombátyó", akinek simán befonhatod a haját és beöltöztetheted kiscicának. De! Attól tartok, hogy tetszik nekem. Jaj. Hülyén érzem magam, mert nem tudom, mit szólna, hogy ,,Mit akar ez a kiscsaj?", főleg, hogy szinte a húgának tart (az első pillanattól kezdve). Valójában semmit nem akar ez a kiscsaj...:3 Nézni. xD Meg beszélgetni vele. Meg hozzá menni feleségül. xD De szerintem ezt a kis hülyeségemet hamar elhagyom. Talán.

Amúgy veled egyidős vagyok.

2014. ápr. 5. 14:09
 13/17 anonim válasza:
biztosan fogsz találni, de ne keresd majd jön:D nekem is volt fiú barátom ő volt az LB-m xDD 5 évvel idősebb volt nálam. láttam h az egyik válaszíró írta h kezd megtetszeni neki lehet h a végén ő is beléd szeret, nálunk így volt...
2014. ápr. 5. 16:41
 14/17 anonim válasza:
100%

Felesleges siránkozni, hogy mennyire szeretnél egy fiú barátot. Egyszer majd csak jön...Vagy nem. Sose tudhatod.

Azt viszont cáfolnám, hogy egy fiú csak akkor barátkozik egy lánnyal ha ronda, mert ez baromság. A legjobb barátom egy fiú, ismertségünk úgy indult, hogy bejöttem neki, de ez átalakult egy iszonyatosan erős barátságba. Neki is van barátnője, nekem is van barátom, egyikőnknek sem jutna eszébe hogy bármi is legyen köztünk.

Sok helyen olvastam, hogy már csak azért sem alakulhatna ki két ellenkező nemű ember között barátság, mert más a lelki világuk, a pasik nem szeretnek ölelkezni, míg a csajok igen, és többet is lelkiznek. Ez hülyeség. A legjobb barátommal mindent megbeszélünk, a rossz a kedvünk csak megöleljük egymást, és máris minden jobb lesz.

Kívánom, hogy egyszer találj egy ilyen barátot, hidd el sokkal jobb, mint a kétszínű barátnők :)

2014. ápr. 6. 18:39
 15/17 anonim válasza:
Hát hidd el, hogy ha van egy ilyen fiúbartod előbb-utóbb többet akar! :/ Nekem is van/volt egy olyan fiú-barátom, hgoy mindent megbeszéltünk, hülyéskedtünk, buliztunk aztán mindenki cs*sztetett, hogy ez több, mint barátság! mi tagadtuk, mert így is volt. Aztán idővel éreztem, láttam, és már tudtam is többet akar:/. Én meg elkezdtem vele egy kicsit durvább lenni, erre ő észrevette, hogy én nem akarok tőle semmit, majd ő is durván bánt velem :/ Mostmár nem lógunk együtt, nem bulizunk, nem mondunk el egymásnak mindent, nem beszélünk csak ehtente 1-2-szer !
2014. ápr. 6. 21:21
 16/17 anonim ***** válasza:
tényleg nagyon jó lenne! :) én is keresnék olyan fiút ha lenne....:/ 14/L
2014. szept. 13. 16:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Jelen :)

2014. szept. 13. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!