Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Velem egyidős lányok! Ti nem...

Velem egyidős lányok! Ti nem érzitek ezt?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne, egy legjobb barát, egy olyan személy aki olyan mint én és mindent meg lehet vele beszélni meg hülyéskedni az ellenkező nemből? aki néha átölel ha baj van. tudom arra ott vannak a legjobb barátnők, de én mindig is egy legjobb fiú barátra vágytam :/ és egyszerűen nem találom.... 14/L

2014. ápr. 3. 19:34
1 2
 1/17 anonim válasza:
86%
Itt vagyok. De szigorúan csak barát, mivel több mint 10 évvel idősebb vagyok nálad.
2014. ápr. 3. 19:35
 2/17 anonim válasza:
58%
Csak akkor lesz fiú barátod ha ő rondának tart mert előbb v utóbb többet akar majd.
2014. ápr. 3. 19:38
 3/17 anonim válasza:
69%
Ez itt sajna nem Disneyland, az olyan haver nem nagyon létezik. :/
2014. ápr. 3. 19:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én mindent meg tudok beszélni a barátnőimmel. Nem hiszem hogy egy fiú-haver kíváncsi lenne arra hogy jaj neked épp ki jön be, jaj de így nem mered megszólítani, stb stb, meg hogy ölelgessen ha baj van. Nagyon ritka az ilyen, de ezek a barátságok nem úgy kezdődnek hogy "jaj nekem most kell egy fiú haver", hanem úgy hogy ez a két ember összetalálkozik és kialakul ez magától. Nem keresni kell, hanem magától jönnie. Mert addig te nem is magáért az emberért vagy vele jóban, hanem azért mert önös érdekből neked épp kell és keresed, kutatod.
2014. ápr. 3. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem lenne rossz :)

14/l

2014. ápr. 3. 20:22
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, és #5

Én szívesen barátkoznék veletek :)

17/F

2014. ápr. 4. 01:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Óké. ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
2014. ápr. 4. 10:56
 8/17 anonim ***** válasza:
tényleg jo lenne az ilyen barát de szinte lehetetlen a mákosabbaknak ott van a fiuteso
2014. ápr. 4. 20:34
 9/17 anonim válasza:
Én is sokszor érzem ezt! 15 /l.
2014. ápr. 4. 21:48
 10/17 anonim válasza:
100%
Hát szerintem hagyd ezt a dolgot mert ugyis magától fog kialakulni,3.nak meg nincs igaza mert nekem fiú legjobb barátom van.Egy időbe vagyis régebben csak a lányokkal barátkoztam most meg hogy észbekapok csak fiúk vesznek körül.Nem hinném hogy valamelyik is többet szeretne mint szimpla barátság..ÉS emberek létezik a fiu lány barátság.xox
2014. ápr. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!