Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan hozzam fel a barátom...

Hogyan hozzam fel a barátom előtt a meleg témát?

Figyelt kérdés

Én egy bi srác vagyok. Elég jól meg tudom állapítani már első pillantásra az illetőre hogy meleg-e állítólag valami radar amiről csak pár napja olvastam.

Nos egyik barátom is szerintem meleg hisz még lánnyal sem volt, no meg rengeteg jelet elárul amit egy full hetero nem is vesz észre ugye hetero szerepet kénytelen játszani.

Lehetséges hogy ő is rendelkezik ezzel a radarral mert néha főleg kettesben érdekes szituációkat teremt (pillantás pár félreérthető szó, mondat stb).

Mivel és is titkolom így hogyan hozzam fel ezt a témát?

Hogyan kérdezzek (vezessem) rá a témára?

Szeretném ha őszintén elmesélné hogy is érez valójában. Természetesen én is neki.

2014. márc. 29. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:

"hisz még lánnyal sem volt"

Ebből nem szabad semmit levonni. Rengeteg fiú van, akiknek nem megy a csajozás, tele vannak gátlásokkal, félelmekkel...

2014. márc. 29. 16:29
 2/3 A kérdező kommentje:

jo de egy hetero nem néz bele úgy az ember szemébe mint ő

+még mosolyt is kapok

2014. márc. 29. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem áruld el neki, hogy biszex vagy, aztán meglátod mi lesz. Ha igazi barátod, akkor megérti/elmondja, hogy ő meg homokos, és együtt ellovagoltok a naplementébe. Ha meg elküld a francba, akkor legalább tudod, hogy kivel nem kell barátkozni.
2014. márc. 29. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!